Project Pegasus, echt of nep?

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23354
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 31 mei 2011, 20:09

Project Pegasus dus... Althans dat is de naam van een project van DARPA (althans volgens verschillende verhalen, bronnen en artikelen wijd verspreid op het web en in boeken en films...) dat zich toespitste op een kolonie voor mensen op de planeet Mars en daarnaast op tijdreizen. Tijdreizen? Ja heus, echt waar, de Amerikaanse overheid werkt 'semi' achter de schermen aan projecten als tijdreizen. Maar om heel eerlijk te zijn, is dat natuurlijk voor de meeste QFF-ers niets nieuws...Anyways, ik persoonlijk had er oprecht nog NOOIT van gehoord als in de zin van een project op Mars (Wel via de Marvel Comic serie natuurlijk... Sorry I am a Comic-addict!) , van dit hele Project Pegasus... Maar omdat ik er via Google en Youtube best heel veel over kon vinden en simpelweg niet kan ontkennen dat de materie op z'n zachts gezegd zéér interessant te noemen is, ben ik toch verder gaan graven naar wat meer informatie daar dit in mijn ogen ook gewoon een eigen plek hier op QFF verdiende...

Op Youtube staan nogal wat interessante video's, kijkt U even mee...???

Tja persoonlijk weet ik niet wat ik er van moet denken, het klinkt allemaal reuze interessant, maar zal dit echt allemaal zo zijn? Wellicht is het interessant om hier eens met ons alles als QFF in te duiken en eens te kijken in hoeverre dit verhaal klopt, of wat er mogelijk deels van waar kan zijn... Want als ik het globaal bekijk denk ik namelijk twee dingen: -->>1.) Interessante materie leuk om verder te onderzoeken...   -->>2.) Waar is de bus met Jozo, daar sommige dingen wel heel fabelachtig klinken...

Een beetje een vorm van tweestrijd zeg maar... Maar desalniettemin interessant genoeg om te bespreken en dus dieper in te duiken! Alleen het bespreken en bediscussiëren van deze materie is namelijk mijns inziens al interessant...

Verder zijn aanvullingen, links en meer informatie natuurlijk meer dan welkom daar we op die manier een mooie vergaarbak aan informatie over Project Pegasus kunnen creëren...
1119 AD
Gebruikersavatar
ThaViking
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 528
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:10

do 09 jun 2011, 00:39

project camelot & David Wilcock (Jumproom to mars)
Wees aardig tegen mensen als je omhoog klimt, want je komt ze weer tegen als je naar beneden gaat...
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

za 19 apr 2014, 12:56

Andrew Basiago, tijdreiziger Project Pegasus

Andrew_Basiago, een advocaat in Seattle, zegt dat de Verenigde Staten hem verschillende keren op tijdreis stuurde. Nu hebben de meeste mensen al weinig vertrouwen in advocaten, maar wat doe je met een advocaat die claimt dat hij als kind deel uitmaakte van een door de Amerikaanse regering opgezet geheim tijdreizen-project? Al sinds 2004 beweert Basiago dat hij van zijn 7de tot 12de levensjaar deel uitmaakte van Project Pegasus, een top-secret project onder leiding van het Defense Advanced Research Projects Agency betreffende teleportatie en tijdreizen. Volgens Basiago kregen kinderen en volwassenen er training om de mentale en fysische effecten van tijdreizen te testen op kinderen. Kinderen zouden zich namelijk beter aanpassen aan de stress en spanning die ontstaat wanneer men zich tussen het verleden, vandaag en toekomst verplaatst. Sceptisch? U bent de enige niet.

Vorig jaar publiceerde de natuurkundige Shengwang Du uit Hong Kong een document waarin hij zegt dat tijdreizen onmogelijk zijn omdat er niets sneller kan bewegen dan de snelheid van het licht. Basiago krijgt echter ondersteuning van Alfred Webre, een advocaat die gespecialiseerd is in de politieke implicaties die een buitenaardse aanwezigheid op aarde met zich meebrengt. Webre zegt dat teleportatie en tijdreizen al 40 jaar bestaan, maar door defensie misbruikt worden om goederen en diensten over lange afstanden te verplaatsen.

In The Huffington Post vertelt Webre dat teleportatie een goedkoop en milieuvriendelijk transportmiddel is, waar het Ministerie van Defensie al 40 jaar lang gebruik van maakt. Donald Rumsfeld, de voormalige minister van Defensie van de Verenigde Staten onder president George W. Bush, zou het systeem gebruikt hebben om gevechtseenheden te transporteren.

Basiago zegt dat hij 8 verschillende technologieën van tijdreizen onderging tijdens zijn aanwezigheid in het Project Pegasus. Zijn tijdreizen gebeurden meestal met een teletijdmachine die gebaseerd is op technische documenten van Nikola Tesla die na zijn dood gevonden zijn in zijn appartement in New York City in januari 1943. De teletijdmachine bestond uit twee grijze, elliptische gieken van circa 2,5 meter lang. Tussen de twee gieken was een circa 3,5 meter lang flikkerend gordijn waar stralingsenergie in verzonden werd. Volgens Basiago is deze vorm van energie door Tesla ontdekt en heeft deze de capaciteit om de tijdruimte te verbuigen.

Basiago vertelt verder dat de deelnemers aan het Project Pegasus via dit flikkerend gordijn vol stralingsenergie in een vortextunnel sprongen en dat wanneer deze tunnel sloot, zij zich op een andere locatie bevonden: "Het voelde aan alsof men zich al stilstaande met een hoge snelheid verplaatste als het universum zich rond een bepaalde plaats sluit."

Basiago claimt dat hij te zien is op een foto met Abraham Lincoln in Gettysburg in 1863. Die plaats bezocht hij in 1972 vanuit een confinemente plasmakamer in East Hanover, N.J. Hij zegt dat hij in de kleding van die tijd verkleed was als Union bugle boy. Basiago vertelt dat hij tijdens de toespraak van Lincoln zoveel aandacht trok met zijn overmaatse schoenen dat hij de omgeving van het podium verliet en 100 passen verder gefotografeerd werd door Josephine Cogg. Basiago zou de jongen op de linkerzijde in de foto zijn.

Afbeelding
http://www.grenswetenschap.nl/images/gr ... 120504.jpg

Basiago claimt ook dat hij naar het Ford's Theatre tijdreisde in de nacht dat Lincoln vermoord werd. Hij was echter geen directe getuige van de moord, maar hoorde wel het schot en het tumult dat daarop volgde.

Volgens Basiago waren elk van zijn bezoeken aan het verleden verschillend, als stuurden ze hem chronologisch naar lichtjes verschillende alternatieve werkelijkheden. Door de toenemende frequentie van bezoeken aan het verleden zou hij twee keer zichzelf tegen gekomen zijn. Toen hij naar dezelfde plaats en hetzelfde tijdstip werd geteleporteerd, maar vanuit verschillende vertrekplaatsen in het heden, zag hij zichzelf zelfs tweemaal in het Ford's Theatre van 1865.

De vraag die ondertussen op iedereens lippen ligt, is hoe deze tijdreizigers terug teleporteren naar hun tijd en punt van oorsprong. Volgens Basiago liet één of andere soort van holografische technologie hen toe om zowel fysisch als virtueel een tijdreis te maken: "Als wij 15 minuten of minder in het hologram verbleven, dan zou het imploderen, en na een verblijf van ongeveer 60 seconden in een veld van super geladen deeltjes, bevonden wij ons weer in de tegenwoordige tijd op ons vertrekpunt."

Een paar maanden geleden hielden Basiago en Webre een seminarie in Vancouver (Brits-Columbia, Canada) dat zich focuste op de behoefte om deze tijdreis technologieën, en de openbare beleidsbepalingen voor het gebruik van de tijdreis technologieën, te onthullen en vrij te geven voor het grote publiek. Webre wil dat er in iedere stad teleportatieruimten geïnstalleerd worden waar mensen en producten middels het tijd-ruimtecontinuüm vervoerd kunnen worden. Volgens Webre zou dat heel wat stedelijke ruimte vrijmaken die momenteel ingenomen wordt door treinstations en luchthavens.

Basiago zegt echter dat er risico's aan tijdreizen verbonden zijn. Zelf voelde hij extreme turbulenties toen hij zich in de vortextunnel bevond. Ook Webre zegt dat in de beginperiode van de tijdreizen zich een tragedie voordeed. Zo kwam een kind dat deelnam aan Project Pegasus enkele seconden voor zijn benen aan op de bestemming. Het kind had enkel een paar stompjes als benen en huilde het uit van de pijn. Maar geen nood, die problemen zijn ondertussen opgelost en een tragedie als deze heeft zich nooit herhaald. Webre zegt wel dat teleportatie onder strikte overheidscontrole moet staan zodat het niet kan gebruikt worden voor politieke of economische controle of onwettelijke observaties.

Teleportatie en tijdreizen zoals hierboven beschreven zijn fascinerende verhalen, op voorwaarde dat ze echt zijn. Een deskundige als John Alexander, een gepensioneerde kolonel en directeur van het Advanced System Concepts Office, en de verantwoordelijken van het U.S. Army Laboratory Command, zijn - om het met zachtheid uit te drukken - sceptisch. Zij zeggen dat als deze technologieën bestaan, als iedereen zomaar in een seconde naar de toekomst kan reizen, we de absolute macht over de wereld hebben. "Nu al zijn er bij Wall Street computerprogramma's die door een honderdste van een seconde sneller te zijn een enorm financieel voordeel opleveren", vertelt Alexander in een artikel van The Huffington Post.

Basiago zei dat wel 100 mensen aan Project Pegasus werkten. Alexander is bijna zeker dat veel mensen hun ervaringen bij het project geen 40 minuten geheim kunnen houden, laat staan 40 jaar. Alexander weet dat er in Washington een spreekwoord is dat zegt: "Als twee mensen iets weten is het geen geheim meer". Alexander, auteur van het boek "UFO's: Myths, Conspiracies, and Realities" stelt zich de vraag dat als deze technologieën door het ministerie van defensie gebruikt worden, hoe we dan de massavernietigingswapens in Irak of de val van de sjeik van Iran misten.

Basiago zegt dat de retorische vragen van Alexander verklaard kunnen worden door de paradoxen van het tijd-ruimtecontinuüm: "Ik ben slechts op de hoogte van hoe de tijdreis technologieën tijdens mijn betrokkenheid met het Project Pegasus gebruikt werden, maar het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk dat tijdreizigers van het ministerie van defensie ontdekten dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens gebruikte, maar dat onze militairen er op af gestuurd werden om hem ten val te brengen vooraleer hij ze zou gebruiken.

Bron:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9051
Laatst gewijzigd door FreeElectron op za 19 apr 2014, 13:10, 1 keer totaal gewijzigd.
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

za 19 apr 2014, 13:01

Project Pegasus: Travelling to Mars – Teleportation and “Jump Rooms”

Despite the fact that there's no physical evidence that corroborates the claims of Al Bielek, Preston Nichols, Andrew Basiago and Laura M. Eisenhower, and others, that US military has developed secret programs on space-time travel, since the '40s, but the video below, 'a smoking-gun whistleblower' cause the persons you will hear and see now, have done astonishing revealings about this subject.

Listen carefully what Cernan is saying after 8.00 minutes of video. You think it may be a slip, it is very doubtful..

Actually Cernan says that Buzz Aldrin already was in Mars and would like to go back there. Unintentional words that may confirm the existence of the Project Pegasus.Project Pegasus is a quest begun in 1968 by Andrew D. Basiago when he was serving as a child participant in the US time-space exploration program, Project Pegasus.

Project Pegasus was the classified, defense-related research and development program under the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in which the US defense-technical community achieved time travel on behalf of the US government -- the real Philadelphia Experiment.

Project Pegasus was launched by the US government to perform "remote sensing in time" so that reliable information about past and future events could be provided to the US President, intelligence community, and military. It was expected that the 140 American schoolchildren secretly enrolled in Project Pegasus would continue to be involved in time travel when they grew up and went on to serve as America's first generation of "chrononauts."

The children found, however, that in the process of serving as child time travelers attached to Project Pegasus, they became America's time-space pioneers.

Extract from Mars visitors - exopolitics

Two former participants in the CIA’s Mars visitation program of the early 1980’s: Andrew D. Basiago, 50, a lawyer in Washington State who served in DARPA’s time travel program Project Pegasus in the 1970’s, and fellow chrononaut William B. Stillings came forward with astonishing revelations:

According to Mr. Basiago and Mr. Stillings, in Summer 1980 they attended a three-week factual seminar about Mars to prepare them for trips that were then later taken to Mars via teleportation. The course was taught by remote viewing pioneer Major Ed Dames, who was then serving as a scientific and technical intelligence officer for the U.S. Army. It was held at The College of the Siskiyous, a small college near Mt. Shasta in California. They state that ten teenagers were enrolled in the Mars training program., including Regina Dugan, who Mr. Obama appointed the 19th director and first female director of the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in 2009.

As many as seven parents of the ten students, all with ties to the CIA, audited the class. They included Raymond F. Basiago, an engineer for The Ralph M. Parsons Company who was the chief technical liaison between Parsons and the CIA on Tesla-based teleportation; Thomas Stillings, an operations analyst for the Lockheed Corporation who had served with the Office of Naval Intelligence.

Ben Rich Lockheed Skunk Works CEO had admitted in his Deathbed Confession that Extraterrestrial UFO visitors are real and U.S. Military travel to stars.

From 1981 to 1983, the young attendees then went on to teleport to Mars via a “jump room” located in a building occupied by Hughes Aircraft at 999 N. Sepulveda Boulevard in El Segundo, California, adjacent to the Los Angeles International Airport (LAX).

Mr. Basiago states that in the early 1980’s, when they went, the U.S. facilities on Mars were rudimentary and resembled the construction phase of a rural mining project. While there was some infrastructure supporting the jump rooms on Mars, there were no base-like buildings like the U.S. base on Mars first revealed publicly by Command Sgt. Major Robert Dean at the European Exopolitics Summit in Barcelona, Spain in 2009.

The primitive conditions that they encountered on Mars might explain the high level of danger involved. Mr. Basiago and Mr. Stillings agree that Major Dames stated during their training class at The College of the Siskiyous in 1980: “Of the 97,000 individuals that we have thus far sent to Mars, only 7,000 have survived there after five years.”

1980: U.S. secret Mars teleportation program and rudimentary facilities on Mars.The firsthand, eyewitness testimony of Mr. Basiago and Mr. Stillings as to the existence of a secret U.S. presence on Mars that is made possible by a revolutionary “jump room” technology that has been concealed from the public is congruent with similar accounts given by three other Mars whistle blowers:

1. Former U.S. serviceman Michael Relfe, who spent 20 years as a member of the permanent security staff of a U.S. facility on Mars;
2. Former Department of Defense (DoD) scientist Arthur Neumann, aka Henry Deacon, who has testified publicly that he teleported to a U.S. facility on Mars for DoD project meetings. You may like also a further update from Henry Deacon
3. Laura Magdalene Eisenhower, great-granddaughter of U.S. President Dwight D. Eisenhower, who in 2007 refused a covert attempt to recruit her into what was described to her as a secret U.S. colony on Mars.

Man on Mars

Enlarged pictures taken from a photograph taken by Curiosity on November 26, 2012 NASA.gov/images/rocknest (Curiosity's view from "Rocknest" looking eastwards toward "Point Lake" on the way to "glenelg Intrique".)

Afbeelding
http://2.bp.blogspot.com/-PzQH6NM4g1g/U ... mars_1.jpg

Additional:
Project Pegasus: projectpegasus.net
Mars Anomaly Research Society: projectmars.net
Project Camelot: projectcamelotportal.com


Bron:
http://ufosightingshotspot.blogspot.nl/ ... -mars.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: blackbox, BL@DE, Mec
Omhoog
Gebruikersavatar
BL@DE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

za 19 apr 2014, 14:05

Alles is mogelijk, geen tweifel mogelijk. Maar of dat nu al een feit is is een 2e, echter als er maar genoeg bewustzijn, op zoiets wordt gefocused, net als de zon die zijn zonnestralen bundeld neemt de kracht toe en zou het zomaar wel een feit kunnen worden.

Wie het weet mag het zeggen...
Gebruikersavatar
8Lou1
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1024
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 01:59

za 19 apr 2014, 14:38

dat doet me denken aan een verhaal in islam, warin de profeet op een gevleugeld paard van mekka naar jeruzalem vliegt het beest wordt al-buraq genoemd oftewel bliksemschigt...

http://en.wikipedia.org/wiki/Buraq
dit is de engelse wiki, je kunt hem ook nl lezen maar daar staat beduidend minder info (as usual)
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23354
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

wo 21 mei 2014, 19:05

#Podcast 019 #Bump!
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”