Kubrick en de maanlanding hoax...

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23234
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 09 jul 2011, 15:36

Er was nog geen artikel hier op QFF over de "hoax" die Stanley Kubrick in samenwerking met de NASA in elkaar zou hebben gezet om zo de maanlanding te faken en daarmee dus zo de hele wereld voor de gek wist te houden... Dus ik dacht bij mezelf zojuist: "Kom op Bapho, dat verdient een heus artikel en dus wat aandacht op QFF!"

Hoe ik hier zo op ben gekomen? Gisteren was een van Kubrick zijn masterpieces op TV te zien, The Shining, en ik moest vrijwel gelijk aan het hoax verhaal van de maanlanding denken, daar er in de film The Shining de nodige aanwijzingen door Kubrick verstopt zouden zijn die wijzen op een neppe maanlanding...

Bij deze dus wat aandacht voor dit verhaal dat al zo'n 20 jaar de ronde doet, maar waarvan eigenlijk niemand zeker weet of het nu echt zo is, of dat het gewoon een spannende complottheorie betreft die niet klopt... De enige die dat zou kunnen weten is Kubrick zelf, maar die heeft inmiddels een tuintje op zijn buik...Enfin, laten we eens kijken naar de vele verhalen die over deze vermeende hoax bestaan... Het zijn er namelijk nogal wat... We kunnen in ieder geval niet zeggen dat er door de MSM nooit aandacht aan besteed is daar in 2009 door de VPRO de documentaire "The Dark-side of the Moon" vertoont is op TV en in deze documentaire gaat men uitgebreid op alle feiten in...

En toch zijn er niet zo heel erg veel mensen die dit verhaal kennen... Ik bedoel stap op straat op een willekeurige babyboomer af en hij of zij zal je verzekeren dat ze echt op de maan zijn geweest, omdat velen het "LIVE" op TV met eigen ogen hebben kunnen volgen... Maar was dat wat ze zagen nu echt de maanlanding? Of gewoon een prachtig stukje trucage van een van de meesters van het filmmaken uit Hollywood?

Om hier een duidelijk antwoord op te krijgen moeten we misschien eerst eens in de persoon Kubrick duiken, wie was hij, wat hield hem bezig? En om daar een beeld van te krijgen kunnen we het beste kijken op de Wikipedia pagina over Stanley Kubrick... Leest U even mee...???

Stanley Kubrick (The Bronx (New York City), 26 juli 1928 - Childwickbury Manor bij Londen, 7 maart 1999) was een Amerikaans filmregisseur. Hij staat bekend als een van de meest vernieuwende en invloedrijkste filmregisseurs aller tijden. Tegelijkertijd heeft hij ook de reputatie als een van de meest excentrieke cineasten ooit.

Stanley Richard Loyd Kubrick werd in 1928 geboren in The Bronx, New York, als oudste van twee kinderen van Joodse immigranten uit Oost-Europa. Als kind leefde hij een gesloten bestaan, hij zei niet veel en had bijna geen vrienden. Hoewel hij op school slecht presteerde, waren velen overtuigd van Kubricks genialiteit. Stanley was namelijk een genie in wiskunde. Toen hij nog maar tien jaar oud was, speelde hij in Central Park voor een dollar een potje schaak tegen volwassen professionele schakers. Op 12-jarige leeftijd kreeg Kubrick voor zijn verjaardag een fotocamera. Hij trok door de stad om foto's van alledaagse gebeurtenissen te maken. Hij bleek zoveel talent te hebben, dat hij op 16-jarige leeftijd een contract kreeg aangeboden als fotograaf bij het beroemde tijdschrift Look. Opmerkelijk is, dat juist de twee passies uit Kubricks jeugd (schaken en fotografie) overeenkomsten met zijn latere films vertonen.

Via het tijdschrift Look kwam Kubrick in contact met een New Yorkse filmproducent die bezig was met een aantal goedkope 10 minuten durende documentaires voor televisie. Hoewel Kubrick geen enkele regie-ervaring had, werd hij door de producent gevraagd om twee filmpjes te regisseren. Kubrick maakte Day of the Fight, een documentaire over een profbokser en Flying Padre, een documentaire over een dominee die met zijn vliegtuig rondreist. Hierna maakte Kubrick een promotiefilmpje voor een sportvereniging, The Seafarers.

Kubrick vond nu dat het tijd werd voor een fictiefilm en met z'n laatste spaargeld financierde hij zelf een 40 minuten durende oorlogsfilm genaamd Fear and Desire, die werd opgenomen in een park even buiten New York. De film was een succes en van de winst financierde hij zijn eerste echte film: Killer's Kiss. Ook dit was een low budget film, die volledig werd opgenomen op loopafstand van Kubricks appartement in The Bronx. Het succes van deze film zorgde ervoor, dat de grote filmstudio’s in hem geïnteresseerd raakten.

Kubrick kreeg door MGM een contract aangeboden en hij vertrok naar Hollywood. In Hollywood maakte hij drie films: de misdaadfilm The Killing (1956), de oorlogsfilm Paths of Glory (1957) met zijn echtgenote Christiane Susanne Harlan in een bijrol en de spektakelfilm Spartacus (1960). Al deze films groeiden uit tot ware filmklassiekers en gaven Kubrick de status van een groot meester. Kubrick zelf was er niet tevreden over: hij vond dat de grote filmstudio's hem te veel beperkten in z'n vrijheid. Kubrick geloofde namelijk dat de regisseur alle macht bij het maken van zijn film moet hebben en pas als hij eenmaal tevreden is, kan de film naar de bioscopen. Hollywood was echter zo op geld gericht, dat het voor Kubrick onmogelijk was, om zijn geliefde werkwijze toe te passen. De regisseur besloot hierop zijn spullen te pakken en verhuisde naar Engeland. Daar richtte hij zijn eigen bedrijf op en bouwde in de achtertuin van zijn huis een enorme filmstudio, waar hij afgezonderd van de rest van de filmwereld, op zijn gemak, met een handjevol betrouwbare technici, de ene film na de andere afleverde.

Kubrick gedroeg zich als een kluizenaar en trad bijna nooit meer op in het openbaar. Hij gaf geen interviews en liet niets over zijn komende filmplannen naar buiten lekken. De regisseur stond erom bekend abnormaal perfectionistisch te zijn. Kubrick liet scènes honderd keer overdoen, hij dreef acteurs en technici tot het uiterste en keek niet op een uitgave meer of minder. Kubrick maakte verschillende versies van zijn films en bedacht talloze scènes die uiteindelijk de montage niet haalden. Dat bezeten perfectionisme zorgde ervoor dat zijn films niet alleen heel duur waren, maar dat het ook nog eens heel lang duurde voor er weer een volgende film kwam.

In 1962 maakte Kubrick Lolita, een psychologische film. Twee jaar later maakte hij met Dr. Strangelove een koude-oorlog-satire. 2001: A Space Odyssey (1968) wordt door velen nog steeds gezien als de beste sciencefictionfilm ooit en A Clockwork Orange (1971) wordt gezien als een van de meest legendarische films van de jaren 70.

In 1975 maakte Kubrick met Barry Lyndon (1975) een kostuumdrama zonder kunstmatig licht en in 1980 scoorde hij een enorm succes met de horrorfilm The Shining.

In de jaren daarna gingen Kubricks perfectionisme en kluizenaarsdrang een steeds grotere rol spelen. De regisseur verdween uit beeld en liet niks van zich horen. Pas in 1987 kwam hij onverwachts terug met de oorlogsfilm Full Metal Jacket, volgens velen een klassieker in het genre. Na Full Metal Jacket werd het opnieuw stil rond de regisseur. Veel mensen gingen speculeren over wat de nieuwe film zou worden, maar de regisseur liet weer niks van zich horen. 12 jaar later kwam hij op de proppen met het erotische drama Eyes Wide Shut. Deze film werd met zeer gemengde gevoelens ontvangen. Wat Kubrick precies met de film wilde zeggen was niet voor iedereen duidelijk. De regisseur kon er zelf niets meer over zeggen want hij was enkele weken daarvoor in maart 1999 in z'n slaap overleden. Kubrick stond erom bekend op het laatste moment de hele montage van zijn film om te gooien.

De 12 speelfilms die Kubrick in een periode van bijna 45 jaar maakte, kenmerken zich door een zeer pessimistische wereldvisie en een opvallende emotionele afstandelijkheid. Kubrick betrekt de kijker niet bij de emoties van de hoofdpersoon maar laat de kijker de hoofdpersoon als het ware observeren.

Technisch gezien worden de films van Kubrick stuk voor stuk wonderbaarlijk genoemd: de fotografie, de vaak langzame, statige camerabewegingen en ongewone standpunten. Decors zijn altijd goed uitgedacht, alsmede de muziek, de geluidseffecten en de montage. In zijn films experimenteerde Kubrick met de meest vernieuwende speciale effecten. Kubricks experimenten die hij met de filmtechniek in al zijn films deed, zijn sindsdien door talloze andere filmregisseurs toegepast. Zijn invloed op de filmtechniek is groot.

Hoewel Kubrick vrijwel alle genres beoefende, vertonen zijn films niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk overeenkomsten. In al zijn films staat een hoofdpersoon centraal. Deze persoon komt vaak met iets of iemand in aanraking en wordt daardoor aan het twijfelen gebracht. Hierdoor komt de persoon lijnrecht tegenover de mensenmassa te staan. De persoon moet dan kiezen tussen goed en kwaad, waarna hij het verkeerde kiest. Deze karakterontwikkeling noemde Kubrick de ontmenselijking van het individu. Ook zijn de thema's in al zijn films hetzelfde: de negatieve kant van de menselijke natuur. Thema's als wraak, hebzucht, lust, zinloosheid, krankzinnigheid en geweld komen veelvuldig voor. Als decor om deze thema's in te plaatsen, gebruikt Kubrick vaak de oorlog. Maar liefst 6 van zijn 12 films gaan over de zinloosheid van de oorlog. Een derde inhoudelijke overeenkomst is dat Kubrick in zijn films experimenteerde met vertelvormen. Zo zijn een groot aantal van zijn films onderverdeeld in episodes, gebruikte hij vaak voice-over en experimenteerde hij met het tempo.

Een vierde overeenkomst is dat Kubrick in al zijn films de controverse opzocht. Zwarte humor, grof geweld, expliciete seks, racisme en drugsgebruik zijn elementen die niet zelden in zijn films te zien zijn. De veelal controversiële onderwerpen die zijn films behandelden en de gewaagde brutale manier van filmen zorgden vaak voor enorme rellen. Iedere film van Kubrick was zowel artistiek als commercieel een groot succes (behalve Barry Lyndon, dat geen commercieel succes was), maar deed tegelijkertijd veel stof opwaaien, soms met extreme gevolgen:

* Paths of Glory werd in Frankrijk verboden tot de dood van Charles De Gaulle vanwege de kritiek op de Franse krijgsraad tijdens de Eerste Wereldoorlog.
* Lolita zorgde voor controverse vanwege het onderwerp, nl. seks van een volwassen man met een minderjarig meisje;
* A Clockwork Orange zou aanzetten tot extreem geweld onder jongeren (er vonden inderdaad een aantal copy cat-moorden en verkrachtingen plaats), waarna Kubrick na een aantal bedreigingen de film zelf in Engeland uit de roulatie nam;
* Full Metal Jacket zou te kritisch zijn over het Amerikaanse leger en was aanleiding voor hevige discussies.

Tja een bijzonder persoon dus die Kubrick en een echte kunstenaar... De banden met belangrijke figuren is er ook wel en als je al een dergelijke hoax in elkaar wilt zetten zul je daar toch de expertise van een kunstenaar voor nodig zijn... Dus al met al zou dit wel eens van fundamenteel belang kunnen zijn geweest om de basis te leggen voor een dergelijke hoax...

Maar goed, echte feiten of bewijzen treffen we nog steeds niet aan... Verder zoeken dus...

En als je met Google gaat zoeken naar feiten over Stanley Kubrick en de maanlanding hoax, dan kom je al snel websites tegen met de meest wilde theorieën en verhalen... Hieronder een aantal links...

* Wikipedia over de Maanlanding Hoax
* AFPN over de Maanlanding en de Hoax
* Reality Sandwich over de Maan Hoax
* Galactic Guide over deze Hoax
* My Curious Brian over deze Hoax
En op Youtube is er ook meer dan genoeg te vinden, en de onderstaande filmpjes geven denk ik een aardig beeld van de materie... Kijkt U even mee...???Interessant dus en daarom ook aandacht hiervoor... Ik wil iedereen dan ook oproepen om hieronder in de comments meer feiten, links en informatie te plaatsen en de materie te bespreken en te bediscussiëren om zo een mooie vergaarbak met informatie te creëren over de maanlanding-hoax van Stanley Kubrick...

Alvast bedankt!

Hieronder in de comments kan het dus wat mij betreft verder gaan...
1119 AD
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 09 jul 2011, 18:13

REDRUM!
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
fr3bzy
Administrator
Administrator
Berichten: 2587
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:12
Contacteer:

za 09 jul 2011, 20:50

[YES]Equality of Opportunity - [NO]Equality of Outcome
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Neut
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

za 09 jul 2011, 21:29

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

za 09 jul 2011, 21:33

Maar de Russen waren er al eerder.....

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

wo 13 jul 2011, 06:34

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

wo 13 jul 2011, 06:45

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2555
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

wo 13 jul 2011, 14:50

Indrukwekkend materiaal FE!!!


Het is trouwens best druk op de maan.....:
[video][/video]

@ddww....: Telescoop buiten zetten, want het wordt weer volle maan, mischien zwaaien te terug!!!! :woohoo:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Melkor
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 305
Lid geworden op: di 05 okt 2010, 18:56

wo 13 jul 2011, 19:39

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
ROI..Lite
QFF Gold Member
QFF Gold Member
Berichten: 225
Lid geworden op: zo 29 apr 2012, 18:18

di 19 jun 2012, 16:54

Tijdens wat gekeutel voor mijn werk kwam ik via wiki 2 opmerkelijke lijstjes tegen:

1) 12 mannen werden door [strike]NAZI[/strike] NASA in een baan rond de maan geslingerd (Aollo 8 - 17)
2) 12 mannen werden door [strike]NAZI[/strike] NASA veilig en wel op de maan gedropt en veilig en wel terug naar de aarde gebracht.

Op zich kennen we natuurlijk de theorieën en verhalen rondom de maanlanding en het al dan niet voorradig zijn van technische knowhow om zo'n missie te bewerkstelligen en dan is het ook nog maar de vraag of de maan überhaupt een hemellichaam is of toch een hemel-lichaam.

Wat ik zelf opmerkelijk vond aan bovenstaande 2 punten aangaande ruimtevaartmissies is het getal 12.
Twee maal 12 man zijn in de buurt of zelfs op de maan geweest in een periode van 1969-1972. (daarna niet meer, vermoedelijk).

12... pfff daar kunnen we wel wat boompjes over opzetten,,,
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

di 19 jun 2012, 17:20

illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 20 jun 2012, 03:12

12...pffft... B)

The Moon goes around the Earth 13 times in one year. 13 x 28 = 364 +1 day equals 365 days, one solar year. The ancients all used 13-Moon, 28-day calendars and celebrated the extra day (always on July 25th) as the “day out of time,” when the rising great star Sirius peaks. The Druids, Incans, Mayans, Egyptians, Polynesians, Lakota and many other cultures all used 28-day Moon calendars.

Afbeelding


http://www.atlanteanconspiracy.com/2008 ... art-3.html
illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15985
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

vr 25 jan 2013, 15:16

De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15985
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

ma 13 jan 2014, 14:41

D.McGowan reminds the reader of the conspicuous synchronicity of moon launches and events in Vietnam, that would negatively impact US Policy had they been allowed to remain in the American public's ken for too long.

July 14th 1969
Francis Reitemeyer granted Conscientious Objector status based on explicit descriptions of his training and instruction in assassination and torture techniques in conjunction with his assignment in the Phoenix program. [ to which Arthur Shawcross , convicted serial killer x2, also took part in , allegedly. Wiki denies it ]

July 16th - Apollo 11 - Moon Launch 1.

Nov 1969 - Seymour Hersh reports the My Lai Massacre

Nov 14th 1969 - Apollo 12 lifts off, returns Nov. 24

"All is well again until March of 1970, at which time a U.S.-backed coup deposes Prince Sihanouk in Cambodia and Lon Nol is handpicked by the CIA to replace him. Cambodia then immediately jumps in the fray by committing troops to the U.S. war effort. The war is further escalated the next month when Nixon authorizes an invasion of Cambodia by U.S. and ARVN ground forces, another move engineered by Henry Kissinger. Nixon has been in office just over a year and the war, far from winding down, has now expanded into Cambodia both in the air and on the ground."
{ Obambam seems far from winding down the wars the US is involved in though he seemed to convey the idea that he would.}

"Meanwhile, it's time for yet another Moon launch. But this one is not going to be just any Moon launch. This one, you see, is going to introduce the element of danger. With the first two having gone off without a hitch, the American people – known for having notoriously short attention spans – are already adopting a 'been there, done that' attitude. The problem, in a nutshell, is that it looks just a little too damn easy. In order to regain the attention of the American people, it has to be impressed upon them that our brave astronauts are placing themselves in grave danger.

And so it is that on April 11th, 1970, Apollo 13 blasts off with Tom Hanks and a couple of somewhat lesser known actors on board, but unlike the first two missions, this Apollo spacecraft fails to reach the Moon and instead drifts about for the next six days with the crew in mortal danger of being forever lost in space! Now that gets our attention! So much so that when three Vietnam vets hold a multi-city press conference in New York, San Francisco and Rome on April 14th, attempting to publicize the ongoing Phoenix Program in which they have participated and have firsthand knowledge, nobody can really be bothered with paying much attention. It's hard to be too concerned about the fate of Vietnamese villagers, you see, when Tom and the boys are clearly in trouble."

Jan.1970 - Charges against Lt.W.Calley , officer-in-charge at My Lai
Jan. 31st 1970 - Apollo 14 launched , returns on Feb.9th.
June-July 1970 - NYTimes begins publishing the Pentagon Papers reporting that US Policy in Vietnam ' to be a complex web of lies'. The NYTimes rectified that with their unquestioning support for the Weapons of Mass Destruction in Iraq as basis for war despite no evidence whatsoever. Thanks to 'lack-of-publicly-acknowledged-memory-syndrome' they continue to write unsubstantiated stories , stoking conflict, at the drop of a hat.
July 26th - Apollo 15 launched. Lands perfectly with addition of Manson Family style dune-buggies , purpose-built for lunar travel rather than the desert-poppin' race-war dune-buggies the Family used. Astros return on Aug.7th just 2 days before the Aug 9th and 10th Tate-LaBianca ritual killings by the Manson Family. Note the lack of misdirecting moonflights launched to make the public forget about those news items - zero.

The rest of the year appeared to require little editing , Manson, Woodstock, Altamont, Hells Angels, End of the Hippy era, various rock-stars popping their clogs.

March 30th - massive attack by North Vietnemese forces into Quang Ti, the US retaliates. As you can imagine a lot of war stuff, dead bodies, the wholly unacceptable idea that the US might not win against very small people with pointy hats and no Corvettes, yikes!
April 16th - Rocket + Manson buggy , returned April 27th.
"By the end of the year, a ceasefire is finally looming on the horizon. Beginning in October, Kissinger and David Bruce (a member of the infamous Mellon family) are secretly negotiating peace terms with Le Duc Tho of North Vietnam. In December, however, those talks break down – but not before Apollo 17 is launched on December 7th in a most spectacular way: it is the first night launch of a Saturn V rocket. With the latest Apollo mission still a few days away from returning, the talks cease and Dick and Henry unleash a final ruthless carpetbombing campaign against North Vietnam, snuffing out countless thousands of civilian lives. Meanwhile, America warmly greets its returning astronauts.

Just five weeks later, the talks having resumed, a peace agreement is announced. Within a few days a ceasefire is in effect, thereby officially ending America's involvement in Southeast Asia. Though the CIA will remain to continue directing the war by proxy, America's men and women in uniform come home. And the Apollo program – despite several additional missions having been planned and discussed, and despite the additional funding that should have been available with the war drawing to a close – will never be heard from again."

http://aferrismoon.blogspot.nl/2012_05_01_archive.html

Afbeelding

Afbeelding

Wonderful lighting and composition. The horizon of the 'moon' and the horizon of the 'moon' within the astronaut's vizor line up almost perfectly.

================


There is no shortage of Moon hoax ‘debunking’ sites out there on the wild and wooly World Wide Web. The majority of them are not particularly well written or argued and yet they tend to be rather smug and self-congratulatory. Most of them tend to stick to ‘debunking’ the same facts and they use the same arguments to do so.One thing they like to talk a lot about is the Van Allen radiation belts. The Moon hoax sites talk a lot about them as well. The hoaxers will tell you that man cannot pass through the belts without a considerable amount of radiation protection – protection that could not have been provided in the 1960s through any known technology. And the ‘debunkers’ claim that the Apollo astronauts would have passed through the belts quickly enough that, given the levels of radiation, no harm would have come to them. The hoaxers, say the ‘debunkers,’ are just being girlie men.As it turns out, both sides are wrong: the ‘debunkers,’ shockingly enough, are completely full of shit, and the hoaxers have actually understated the problem by focusing exclusively on the belts. We know this because NASA itself – whom the ‘debunkers’ like to treat as a virtually unimpeachable source on all things Apollo, except, apparently, when the agency posts an article that implicitly acknowledges that we haven’t actually been to the Moon – has told us that it is so. They have told us that in order to leave low-Earth orbit on any future space flights, our astronauts would need to be protected throughout the entirety of the flight, as well as – and once again, this comes directly from NASA – while working on the surface of the Moon.

On June 24, 2005, NASA made this rather remarkable admission: “NASA's Vision for Space Exploration calls for a return to the Moon as preparation for even longer journeys to Mars and beyond. But there's a potential showstopper: radiation. Space beyond low-Earth orbit is awash with intense radiation from the Sun and from deep galactic sources such as supernovas … Finding a good shield is important.” ( http://science.nasa.gov/headlines/y2005 ... tatics.htm )

You’re damn right finding a good shield is important!! Back in the 1960s, of course, we didn’t let a little thing like space radiation get in the way of us beating the Ruskies to the Moon. But now, I guess, being that we are more cultured and sophisticated, we want to do it the right way so we have to come up with some way of shielding our spaceships. And our temporary Moon bases. And figuring out how to do that, according to NASA, could be a real “showstopper.”

http://davesweb.cnchost.com/Apollo3.html
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, BL@DE, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6276
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

wo 19 mar 2014, 14:48

In this seminal film the Monolith originated in Saturn (was later for easier special effects changed to Jupiter) and was found in the Moon as well, a near irrefutable evidence that Stanley Kubrick was trying to alert us regarding the Saturn/Moon Matrix Program Broadcast of the Archons to entrap consciousness in the Solar System downwards into a 5-senses-only 3D construct where perception is caged within the physical, run by the hijacked and devolved grossly dysfunctional BRAIN CORTEX OF THE BRAIN, caging humans inside a consciousness island of tiny proportions, a pea-sized world

:o
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”