Lijst met vitale plekken VS gelekt!

Hier vind je tientallen topics over de vele complotten en samenzweringen die de wereld rijk is.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23671
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

di 07 dec 2010, 01:01Jaja ze blijven maar lekken bij WikiLeaks. Zo staat althans te lezen op de website van Nu.nl en tevens op de website van de BBC. Leest U even mee?

WikiLeaks heeft gisteren een geheime lijst gepubliceerd van locaties die van groot belang zijn voor de VS. Als die plaatsen verloren gaan of worden aangevallen door terroristen, kan dat gevaarlijk zijn voor Washington, meent het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het ministerie vroeg in februari vorig jaar aan Amerikaanse ambassades om een lijst op te stellen van dergelijke locaties, waarvan het verlies gevaar kan opleveren voor de openbare gezondheid, de economische, nationale en binnenlandse veiligheid van de VS. Op de lijst staan onder meer havens, natuurlijke bronnen en bedrijven van strategische belang in landen variërend van Oostenrijk tot Nieuw-Zeeland.

Locaties in Katwijk en Beverwijk en de Rotterdamse haven staan ook op de  lange lijst. Katwijk en Beverwijk staan daarop omdat in zee gelegen communicatiekabels voor bijvoorbeeld internet en telefonie aan land komen. Willemstad op de Antillen staat ook op de lijst. Daar komt ook zo'n kabel binnen. Als de haven van Rotterdam zou worden aangevallen door terroristen, kan dat gevaarlijk zijn voor Washington. Deze en andere havens, waaronder die van Hamburg en Hong Kong, worden gezien als kritieke punten in de wereldwijde logistieke keten.

Het gaat om deze lijst overigens...De originele cable staat hier...

Jaja het blijft maar door gaan, in de tussentijd heeft Australië laten weten dat Julian gewoon weer welkom is in zijn geboorteland. Maar of Assange er nu slim aan doet om daar in te trappen?

Julian Assange zijn advocaat heeft er wel een mening over...En aangezien U vast ook een mening heeft treft U hier onder in de comments daar voor dus alle ruimte aan... ;-)


1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt
Omhoog
Gebruikersavatar
Tobi
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1888
Lid geworden op: wo 21 aug 2013, 18:13

di 07 dec 2010, 02:18

En op andere site zie je gelijk weer jankend lui dankzij het woordje terrorisme.. dit gaat te ver blablabla..
Moraliteit ∝ Vrijheid
Real eyes realize real lies!!
Natural Law: The REAL law of attraction | The end of all evil
Gebruikersavatar
BL@DE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

di 07 dec 2010, 03:34

[quote name="Vrillon"]En op andere site zie je gelijk weer jankend lui dankzij het woordje terrorisme.. dit gaat te ver blablabla..[/quote]

Mooiere reden om het net onder controle te krijgen, is er bijna niet...de knop heeft Obama al dankzij bill773 Voorgesteld in het congress door Rockefella :yeah:
http://www.disclose.tv/action/viewvideo ... _Internet/
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2600
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

di 07 dec 2010, 15:27

Zweedse Jodiumtabletten en het Zweedse breedbandnet is van uiterste belang voor de veiligheid van de USA.....leest u even mee....:
http://svt.se/2.22620/1.2259311/svenska ... ga_for_usa

En iedere keer wordt er ontkent dat de USA en Zweden 'geheime' aanknopingen met elkaar hebben. De lieve critische Anna Lind (minister van buitenlandse zaken) is niets voor niets op een bruute en afschrikkende wijze om zeep geholpen.

En de woorden 'terreur' - 'El-Q' wordt ook weer schaamteloos met een mond vol uitgesproken.

Wiki waarheid of niet, lokpotje, Double Cross of niet, het is een stinkende beerput!

Essentieel in dit hele verhaal is dat er dus véél dingen plaatsvinden die vér hoog boven de petten van regeringsleiders afspelen. Zaken waar enorme bedragen mee gemoeid zijn!

Trouwens....mijn computer is wederom gecrached, dit keer een hagel nieuwe!
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Plaats reactie

Terug naar “Complotten Algemeen”