De Bosnische Piramides

Hier tref je allerlei topics aan die te maken hebben met geschiedenis en de oudheid.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 30 apr 2011, 03:23

De Bosnische Piramides van Visocica, wie kent ze niet? Even zonder gekheid, deze piramides zijn natuurlijk her en der op het web al wel eens besproken, maar hier op QFF is er nog niet zo heel veel over te vinden. U snapt dat dit voor mij reden genoeg was er wat meer aandacht aan te besteden. Op de ene website ging men uit van een hoax en op andere websites werden steeds meer en meer bewijzen aangevoerd die toch wel degelijk aantonen dat we hier met heuse piramides te maken hebben.Op Wikipedia staat een mooi algemeen artikel dat een aardige indruk kan verschaffen... Leest U even mee?

Visocica is een heuvel waarvan wordt beweerd dat het in feite een piramide is.

Visocica ligt ten noord-westen van Sarajevo, dichtbij de Visoko. De heuvel is 213 meter hoog en heeft zijden die met 45° omhoog lopen. Bij het onderzoek, dat onder leiding staat van amateurarcheoloog Semir Osmanagi?, werd in april 2005 een stenen, door mensen gemaakte fundering in de piramide blootgelegd. Hieruit werd geconcludeerd dat het om een piramide gaat.

De conclusies van Semir Osmanagi? zijn omstreden. Critici wijzen er onder meer op dat Semir Osmanagi? eerder schreef dat overlevenden van Atlantis piramides zouden hebben gebouwd in Centraal-Amerika en dat Hitler in 1945 is ontsnapt naar Antarctica.

In oktober 2005 maakte de Bosnische auteur en amateurarcheoloog Semir Osmanagi? bekend dat hij, samen met een team van archeologen uit Australië, Oostenrijk, Bosnië, Schotland en Slovenië, na onderzoek tot de conclusie was gekomen dat Visocica geen natuurlijke uitstulping, maar een door mensen gecreëerd bouwwerk is. Het bestaat uit een stenen overkapping, die zodanig glad is dat het onmogelijk natuurlijk kan zijn ontstaan, met daarin tenminste één tunnel van zo'n 3,8 kilometer. Die tunnel heeft een aantal zijtunnels naar links en rechts. "Dit is absoluut geen natuurlijke formatie," aldus geoloog Nadja Nukic. Satellietfoto's hebben nog twee kleinere piramides (de maanpiramide en de draakpiramide) aangetoond, waar de tunnels uit Visocica mogelijk naartoe leiden. Volgens de theorie van Osmanagi? zijn de piramiden gemaakt door de pre- Illyrische bewoners van de Balkan. De opgraver schat de ouderdom van de piramides op 12.000 jaar.

Een aantal wetenschappers is niet erg te spreken over de manier waarop het onderzoeksteam van Osmanagi? met de piramide van Visoko, door Osmanagi? de Zonnepiramide genoemd, omgaat. Volgens archeologen van onder andere de Pennsylvania State University en de Universiteit van Sarajevo maakt de amateurarcheoloog historische en/of natuurschatten uit de omgeving bij zijn onderzoek kapot.

Tot zover de voor algemeen waar aangenomen waarheid van Wikipedia. Wederom een hoop informatie, maar wat is er nu waar en wat pertinent niet? De video's die ik via deze post op ATS op Youtube zag geven toch weer een heel andere indruk... Kijkt U even mee?Waar hebben we hiermee te maken? Een echte hoax? Of met echte piramides die mogelijk nog ouder zijn dan die in Egypte? Wie het weet mag het zeggen dus roept U maar... Voor de rest zou ik iedereen willen verzoeken om van de comments onder dit artikel een vergaarbak van informatie over deze piramides in Bosnië te maken.

Aanvullende informatie:

GrensWetenschap.nl
Archeologie-Nieuws.nl
 
1119 AD
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

za 30 apr 2011, 03:50

Mooi onderwerp! Toen ik samen met een aantal ex-Dutchbaters in de omgeving van Sarejevo vertoefde(was toen nog vertrouwenspersoon) vertelde mij iemand over rare bergen. Niets wetende dat het misschien over deze "piramides"ging. Misschien. Ik zal even met de desbetreffende Sergeant-Majoor BD. contact opnemen. Sowieso dit hele gebied is appart, een soort Mega-Drenthe. En dat zo dicht bij in de buurt, nou ja iets van 1300 km rijden...
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 30 apr 2011, 03:57

Dat lijstje voor plekken waar we eens op expeditie moeten wordt langer en langer lol
1119 AD
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

za 30 apr 2011, 04:29

Gaaf dat dit weer wordt opgehaald! Ik heb er al eens eerder uitgebreid melding van gemaakt op Niboeboe. Volgens mij ook wel ergens hier op QFF, maar dat is een tijdje geleden.

Er is inmiddels héél veel over te vinden en het is inmiddels onomstotelijk bewezen dat het om leefgebieden gaat van een eerdere grootschalige beschaving. Wederom, veel ging er schuil onder de grond!

Doet mij weer mijn hersens doen "brain waven" over het feit, dat men niet in grotten leefden, maar simpelweg OVER-leefden agv van een periode van mogelijke apocalyptische gebeurtenissen.

Mogelijk wat weer te wachten staat??? zoals de theorie over het Binaire Zonnestelsel en de vele 'waarschuwingen' van oudere volkeren.

Met een noodtempo wordt nu de hemel afgezocht met de meest mogelijke superapparatuur, radio telescopen én noemt men het nu de "Key Science". Ofwel een bevestiging van welke vorm dan ook zal op korte terijn wellicht plaatsvinden.

Zullen we weer schuil moeten nemen in ondergrondse systemen? Of nemen een aantal dit keer het hazenpad door tijdelijk de aarde te verlaten?

Who knows.... Maar de geschiedenis zal ons nog een hoop verhullen.
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

ma 12 sep 2011, 15:52

Er komt steeds meer naar boven, wederom ook in Bosnië...:
[video][/video]

Verder is er nog meer spannends aan (in) de gang....:
[video][/video]
[video][/video]

Maar naast al het graafwerk, wordt er ook GELUISTERD!!!....:
[video][/video]


Meer smul,- lees,- en kijkwerk op...: http://www.bosnian-pyramid.com/journal/ ... pyram.html


Daarbij kwam ik ook nog op deze site terecht...: http://www.prehistory.it/
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

di 15 mei 2012, 02:50

Sarajevo voor de eerste keer in 50 jaar in mei onder de sneeuw

De Bosnische hoofdstad Sarajevo is vanochtend wakker geworden onder de sneeuw. Het is de eerste keer in vijftig jaar dat Sarajevo in mei bedekt wordt door een witte vacht. De onverwachte winterprik zorgt voor schade in de landbouw.

"Sarajevo was rond 7 uur bedekt met negen centimeter sneeuw. Het is de eerste keer in vijftig jaar dat de sneeuw in de maand mei in Sarajevo bleef liggen, aldus Dzenan Zulum, een klimatoloog van het meteorologisch instituut. "De laatste sneeuw in mei dateert van 1962. Toen viel er een laagje van twee centimeter. Eerder werd een laag sneeuw van eveneens negen centimeter geregistreerd in mei 1953, preciseerde de weerkundige. In mei 2005 had het ook al wel eens gesneeuwd, maar die bleef toen niet liggen.

De temperatuur daalde overigens bijna dertig graden Celsius in twee dagen, van 29 graden zaterdag naar 0,3 graden Celsius vanochtend. "Het is een ongewone situatie, maar we hebben het al meegemaakt in het verleden. Vandaag stopt het met sneeuwen en de temperatuur zal geleidelijk aan terug stijgen naar twintig graden Celsius in het weekeinde", aldus Zulum.

Ook in de rest van het land werd sneewval geregistreerd, meer bepaald in de bergen van Centraal- en Oost-Bosnië.

http://www.demorgen.be/dm/nl/990/Buiten ... eeuw.dhtml
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6281
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

zo 24 jun 2012, 05:32

Bosnian Pyramid Ultrasound Frequency Decoded

by Mike Tate -

The recent discovery of the Bosnian Pyramids in Visoko, Bosnia by Dr. Semir Osmanagi? has created worldwide interest among scholars and scientists alike, not to mention the fascination and curiosity sparked in the minds of the general public. Against scrutiny and overwhelming amounts of skepticism the "Bosnian Valley of the Pyramids" received international validation when observed by many well respected professionals in the various fields of science and has proven to be the largest (220 meter high) and the oldest (10,000-12,000 years old) known pyramids on the planet. This mass concentrated effort of analysis led to the discovery of an unexplained energetic radiation found inside, as well as above, the Bosnian Pyramid of the Sun. Further analysis revealed an Ultrasonic Frequency Beam being emitted from the top of the Bosnian Pyramid of the Sun out towards space, with the strength of the frequency becoming stronger the further it traveled away from the Sun Pyramid.

The first team to report this ultrasound frequency was in April of 2010 by a group of Croatian researchers led by physicist Slobodan Mizdrak. The instruments used in their research was an 823 EMF Gaussmeter with an internal probe and a 828 Gaussmeter with a 3D external probe, industrially calibrated with great precision and preciseness. Additionally, an oscilloscope and a spectrometer was used to analyze the frequency. The discovery was later confirmed by a team from the Russian Geophysical Institute Schmidt of Moscow (Dr. Khavroshkin and Dr. Tsyplakov). Also in 2010, Dr. Harry Oldfield, a British independent researcher, detected the elctromagnetic fields above the Sun Pyramid using a PIP camera (Polycontrast Interference Photography) and was able to reveal the ultrasound radiation accumulated inside the Sun Pyramid as well as it's release through the top of the Sun Pyramid. The ultrasound frequency detected has a continuous emission at 28 kHz (28,000 Hz) as confirmed by the Croatian team, and even found to have the same sinusoidal shape as found in the Vratnica's Mound as well as a few passages on the sides of the Ravne's Underground Complex.

On January 24th-25th of 2011, SB Research Group provided the initial decoding of the Bosnian Pyramid Frequency by recording the frequency using a Compander. A Compander is an instrument housing a supersonic sensor of very advanced technology containing highly miniaturized mechanical and electronic components integrated in the same silicone substratum. Moreover, a key technical detail is the assembly of a small microphone on the focal point of a metal parabola to collect the very straight ultrasound frequency waves at their best. Additionally, the SB Research Group brought their own Gaussmeter with a 3D external probe to test for magnetic fields above the Sun Pyramid, which none was found. This data is a critical piece of the puzzle because with no magnetic field found to be atop of the Sun Pyramid, data recorded with the Compander can not be attributed to radio waves by radio stations or repeaters placed nearby. One of these preliminary recordings can be found at www.bosnian-pyramid.org/storage/sound/sonda%20deset.mp3

The next phase of decoding the frequency was downscaling the signal to 700 Hz and removing all background noise. This process resulted in the frequency sound bite product having audible tones of inflection portraying that of a coded speech signal. This sound bite can be heard at http://www.bosnian-pyramid.org/storage/ ... 00x800.mp3
This is when I received the signal and began my work.

Assuming that all other forms of interference have been excluded and this signal acquired is the pure product of scientific evaluations and processes, I began applying multi-dimensional audio processing to extract from the signal what I could. The technical data is as follows:
1. The signal was put through a Redux channel with a downsample value of 4.
2. Then put through a Frequency Shifter going down -1.24 kHz then fine tuned up 75.9 Hz.
3. Then through a Saturator as a Digital clip: Drive=-11.4 dB, Frequency=30 Hz, Width=100%.
4. Then put through a 4 Dimensional EQ with an output gain of 1.50 dB:
1-Frequency=5.90 kHz, Gain=14.8 dB, Q=0.48
2-Frequency=210 Hz, Gain=14.5 dB, Q=0.10
3-Frequency=9.88 kHz, Gain=2.70 dB, Q=0.71
4-Frequency=6.02 kHz, Gain=8.61 dB, Q=0.29
5. Then through a Dynamic Tube with an output of -15.0 dB and a tone value of 1.
6. Then the signal is routed to an 8 Dimensional EQ with an output gain of -12.0 dB:
1-Frequency=135 Hz, Gain=-15.0 dB, Q=18
2-Frequency=2.32 kHz, Gain=10.6 dB, Q=0.11
3-Frequency=1.58 kHz, Gain=-0.49 dB, Q=14.6
4-Frequency=441 Hz, Gain=8.85 dB, Q=0.10
5-Frequency=6.13 kHz, Gain=15.0 dB, Q=0.96
6-Frequency=80.9 Hz, Gain=13.8 dB, Q=0.27
7-Frequency=130 Hz, Gain=-15.0 dB, Q=0.85
8-Frequency=3.73 kHz, Gain=9.34 dB, Q=0.85
7. Then the signal was put through Volume Utility to bring it down to -6.67 dB
8. I then applied Multiband Dynamics to clear up the signal:
Input: Highs applied at 300 Hz=-24.0 dB
Mid=-3.50 db
Lows applied at 3.00 kHz=-14.5 dB
Output: High=-11.9 dB
Mid=-4.40 dB
Low= 0.00 dB
Channel Output: 24.0 dB
9. The signal was then put through another Saturator as a digital clip: Drive=13.7 dB, Frequency=255 Hz, Width 100%
10. Then another Frequency Shifter going up 100 Hz and fine tuned up to 30.7 Hz.
11. Then the signal is put through 2 Volume Utilities. One at -35 dB, then one at -20.6 dB.
12. The signal is then routed to a 6 Dimensional EQ with an output gain of -3.94 dB:
1-Frequency=2.41 kHz, Gain=15.0 dB, Q=0.34
2-Frequency=425 kHz, Gain=15.0 dB, Q=0.10
3-Frequency=3.81 kHz, Gain=15.0 dB, Q=0.71
4-Frequency=
106Hz, Gain=15.0 dB, Q=0.71
5-Frequency=965 Hz, Gain=15.0 dB, Q=0.10
6-Frequency=659 Hz, Gain=15.0 dB, Q=0.10
13. The signal goes again to another Multiband Dynamics channel:
Input: Highs applied at 2.50 kHz=-15.2 dB
Mid=-4.60 dB
Lows applied at 120 Hz=0.00 dB
Output: High=6.20 dB
Mid=5.40 dB
Low=0.00 dB
Channel output: 5.30 dB
14. Then I put the sample through a Mastering Rack:
Low Gain-8.25 dB
Mid Gain-10.9 dB
High Gain-24.0 dB
Comp amount- 100%
Comp ratio- 1 : 42.3
EQ Intensity- 200%
Stereo Width- 190%
Limit Gain- 9.00 dB
15. And finally the signal is put through one more Volume Utility to bring it down -14.4 dB.

[url=http://piramidasunca.ba/media/k2/attach ... _Freq4.wav]

The result was a clearly audible conversation between 3-5 men. The language spoken is in English and they are conversing about something (a machine of some sorts) that they are trying to get "working" until something abruptly happens. So far, two names have been able to be identified...Chuck and Gene. Chuck is the main voice in the transmission, though you can hear them all interacting. Gene seems to be the leader of the group and Chuck may or may not be above the others in rank...though this is not military. Military operations do not converse in this fashion nor do they address each other by first name during operations. Please note that the technical data above is what initially brought the signal into a comprehensive form for me to begin something of transliteration. I have since experimented in changing those processing values variably to bring forth a conclusive interpretation of what exactly is being said in this transmission. Here is the transcription, of what my opinion is, on what is being said:
(there is one part that I am definitely not sure of, but I will at least guess since this part of the decoding is not actual science and all that's left to do is assume. That part is designated with a (?). I welcome other opinions.)

Gene: You're good...
Chuck: It worked!
Gene: Yep
Chuck: Thank you... Hey... (talking to someone else)
Gene: (in background) we're good...
Chuck: Hey... (no response) ...yo?
1st background voice: oh!
Chuck: Hey
2nd background voice: Did it work?

(pause)

Chuck: Hey Gene?
Gene: What's up?
Chuck: I need your opinion...
Gene: What's the scoop?
Chuck: Area 2, x-208
Gene: You do?
Chuck: Ya...
Gene: Ok... (footsteps can be heard)
(pause)
Chuck: They did it right!
Gene: Then don't go...(Chuck cuts him off)
Chuck: (?)No, great white zero(?) (laughs)
Gene: Oh?
Chuck: Ya... (laughs)
Gene: You gonna work at it? (or "We gonna look at it")
Chuck: Ya..
(multiple laughs)

(pause)

Chuck: Look here...look
1st background voice: Look at what?
3rd background voice: Look at what?
Chuck: See this...there it is...
Gene: What happened?
Chuck: Maybe... Look at that, they're out!
2nd background voice or Gene: What happened?
1st background voice: Chuck!
(transmission ends)

Note: background voices may all be one voice. I just gave them labels based on how far the voices seemed to be from Chuck.

Here is just one of the many sound bite samples, after the processes were applied, in which this transcription was derived: (listen with headphones for best quality)

I can honestly say that it is more than possible that I am not 100% accurate, but I do believe I am in the 90-99% range of accuracy. They also seem to have something going on in the background which I believe can also aid to completely discovering what is going on here. I am currently working on decoding that and what I can say at this point is that whatever is in the background is talking about energy. I am not done yet, but the word "energy" seems said three times in whatever is happening in the background.

In conclusion, my guess is as good as any. My girlfriend said something that struck a chord of truth with me...she said "you never know, they could be speaking a whole other language and we just hear what we want to hear". This could be the case. I claim nothing more than the above. I do have my theories...but then again I'm just a musician with a great imagination and a thing for frequencies. In closing, I'll include part of an email between Dr. Osmanagi? and I:

"...we are slowly beginning to understand the physics of it all. I believe in the "free"

energy you speak about...and in Tesla, but I also believe that these ideas are just scratching the surface of the bigger picture. Time or dimensional manipulation may be a far-off thought regarding this transmission...BUT...one could say that it is possible that the guys in this transmission could be trapped in time, or somehow inside of another dimension, possibly from an American Military project gone wrong and maybe the routes of communication exist for them where these pyramids exist for us...? Who knows, but we certainly are living in exciting times aren't we..."

Mike Tate
robogold13@gmail.com
If I can answer any questions I will
illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Het Dolle Eland, ninti
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

zo 24 jun 2012, 18:04

Wow! BB, het kippenvel loopt over mijn rug!

Doet mij denken aan een boeken tip dat ik kreeg van Roi.

Ondertussen zit ik te switchen tussen de bevindingen van het "geheimzinnige object" in de Oostzee en de info op de site van de Bosnische pyramiden.

Daarbij tevens door het hoofd spokend dat er tijdens de oorlog in Bosnië wellicht ongelovelijk veel waardevolle info verloren is gegaan. Bekijk eens de vele symbolische verwijzingen naar al die "Tempelierskruizen", Maltezer kruizen en afbeeldingen van het "Nieuwe Jeruzalem".

Is het niet opvallend dat op 's werelds meest interessante archeologische plaatsen ook onlangs (en momenteel nog) de meest verwoestende oorlogen hebben gewoedt...
Hoeveel kennis is daarbij inmiddels verdwenen? of juist naar boven gekomen?

Ligt HET grote "geheim" (de Ark de Verbonds oid) inmiddels verspreidt over alle 4 windstreken???


Zo mooi!!!

"The Hero's Path"

...."We have not even to risk the adventure alone, for the heroes of all time have gone before us. The labyrinth is thoroughly known. We have only to follow the thread of the hero's path. And where we had thought to find an abomination, we shall find a god. And where we had thought to slay another, we shall slay ourselves. Where we had thought to travel outward, we shall come to the center of our own existence. And where we had thought to be alone, we shall be with all the world."....

Joseph Campbell
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

zo 24 jun 2012, 18:35

Niet zo heel raar hoor Dölle.
Door de eeuwen heen zijn oorlogen eigenlijk altijd gevoerd over religie, en aangezien de meeste heilige plaatsen van religie op religie werden "overgenomen" ....

Dat is wereldwijd en niet alleen maar in Europa.

PS je zou hier ook de inmening op geestelijk niveau door buitenwereldse/buitendimensionele wezens kunnen invullen (en dat -buiten is dan alleen maar omdat WIJ dat nog niet ontdekt hebben).
Er zijn richtingen waarin manipulatie door foute "greys van Zeta" van mensen en mensengroepen wordt verondersteld (en dat zonder het te weten).
M.a.w ZIJ maken het dat we oorlog voeren en onze naastenliefde vergeten.
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Het Dolle Eland
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

zo 24 jun 2012, 19:18

@BB...

"Extra Dimensional Beings" ??? :blink:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
FreeElectron
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

zo 24 jun 2012, 19:25

Het zou een hoop verklaren Dölle.
Tot en met onze "ascentie" aan toe.

Je zou zelfs kunnen denken dat programma's als Stargate en nog veel meer "aanwijzingen" een bepaalde functie hebben, om ons te conditioneren en voor te bereiden (greys zijn 'goed'. Niet allemaal dus ).
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Het Dolle Eland
Omhoog
Gebruikersavatar
blackbox
Administrator
Administrator
Berichten: 6281
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

zo 24 jun 2012, 19:42

The importance of 72 is obviously a given considering the number of events attributed to it. Like everything in this world and above, the dark side counterfeits it…so with that being said….
Afbeelding
72||27....club van?... :blink:
In the story of Genesis, chapter 11, GOD punishes humanity for building the Tower of Babel, therefore they are dispersed accordingly which creates 72 different languages.

In the tuning of frequencies, Ley Lines are a popular phenomena which produce energy that cross the grids of Earth forming 72 nodal points. This energy of electromagnetic attractions are consistent with many ancient structures. Steve Quayle in a Coast to Coast AM, noted that there are 72 ionospheric heaters similar to the HAARP facility in Gokona, Alaska and this number corresponds with the 72 nations of Genesis 10, as being under the influence (powers) of the 72 regents of the fallen hierarchy and the 72 quinaries of the degrees of the zodiac in Kabbalistic teachings.

Seems 72 is also:

https://mysteryoftheinquity.wordpress.c ... od/page/7/
illuminati of my own reality
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, Het Dolle Eland, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

vr 17 aug 2012, 21:05

WOW De ooit eens zo beroemde koning Tuth, schijnt dus "Caucasian" genen te hebben!

Dat is toch iets meer in de buurt van die Bosnië pyramides....:

TUT ANCH AMUN: DNA Results.

DNA testing has shown that more than half of European men are related to King Tut, while less than 1% of MODERN Egyptians share genetics with the Pharaoh...:
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet, FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
Administrator
Administrator
Berichten: 2562
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

zo 26 aug 2012, 21:51

:woohoo:
WOW!!!!

“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: baphomet
Omhoog
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 26 aug 2012, 22:23

WOW! Vet Dolle! Ik heb straks wat interessants te kijken voor ik ga pitten! Thanks!
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “Geschiedenis”