Wilders en de Mossad

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 22 aug 2010, 03:12Onlangs doken er op diverse websites berichten op over een verklaring aangaande het verleden van Geert Wilders. Nu wil het dat er al wel langer wat geruchten de ronde gingen over vermeende banden tussen Geert Wilders en de Mossad. Reden te meer dit eens nader onder de loep te nemen, en dat heb ik dan ook maar even gedaan. Geert is in het begin van de jaren ’80 met een toenmalige vriend uit Venlo naar Israël geweest, en verbleef al met al een dikke 2 jaar in Israël.
Mijn echte interesse in dit gebeuren ontstond dus bij het lezen van deze PDF. Na dat ik dat ding gelezen had besloot ik eens terug te gaan in de tijd naar midden jaren ’90 toen ik met een toenmalige vriend het zelfde wilde doen. Wij kwamen al na 3 weken in contact met mensen van het Israëlische leger en na een periode van 2 maanden spraken we met een Mossad agent in een bar. Dat was in de plaats Moshav, en laat dat nu net de plaats zijn waar Wilders lange tijd is geweest. Die plaats staat ook te boek als een plek waar veel internationale (s)pionnen worden geronseld. De afgelopen dagen heb ik tussen alle drukte door weinig tijd gehad er verder in te duiken, maar bij deze alvast een voorschot op wat we in deze bijdrage en bijbehorende commentaar gedeelte kunnen bespreken en verwachten. Je kunt hier dus discussiëren over Geert Wilders en z’n vermeende banden met Israël maar ook actuele ontwikkelingen plaatsen en oude feiten om een goed overzicht te krijgen in deze nieuwe speurtocht!
1119 AD
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

zo 22 aug 2010, 07:43

Wat info over de z.g. moskee waartegen Geert Wilders in New York gaat protesteren.

Blaffen tegen de maan
zaterdag 21 augustus 2010

Af en toe duikt in onze kolommen de naam op van de Council of Foreign Relations (CFR). Een Amerikaans denkvehikel dat in 1921 is opgericht om polletieke en geestelijke cq. geestige leiders in de wereld in aanraking te brengen met het sprookjesboek van Washington. Vol wondere verhalen over het hoe en waarom van de Amerikaanse buitenlandse polletiek.
Het tegenwoordige team van voorlezers bestaat ondermeer uit Madeleine Albright (een schoothond van Bill Clinton), Sylvia Mathews Burwell (een schoothond van Bill Gates), Henry Kravis (1), Jami Miscik (een schoothond van Henry Kissinger), Colin Powell (WMD-specialist), David Rubenstein (Carlyle-topper) en David Rockefeller (man achter de kassa). Om eens wat te noemen en om over vroegere vertellers zoals George Soros en zijn schoothond maar te zwijgen.
Typisch jongens en meisjes van de gestampte globaliseringspot, die driftig wordt uitgeserveerd in eenvoudige restaurants als de Rockefellers Brothers, Rockefellers Philantropy, Rockefellers Brothers Fund, de Ford Foundation en de Carnegie Corporation of New York. Die verdienen daar erg aardig aan, maar ze willen altijd meer. Aard van het beestje. Daarom stieken ze allerlei p.r.-clubjes om hun gestampte pot nog populairder te maken dan MacDonalds, Coca Cola en andere verworvenheden. Desnoods religieuze clubjes, zoals bijvoorbeeld de American Society for Muslim Advancement (ASMA). En laat deze hoestbui op wielen nou de 100 meloen dollar hebben gefourneerd aan het Cordoba Initiative. Voor de aankoop van het gebouw in Manhattan waar Geert Wilders zich momenteel zo druk over maakt. Jawel.
De initiativenemer is Feisal Abdul Rauf. Zoals al eerder gemeld een gematigde muslim, met bloeiende contacten binnen het ministerie van Buza en verschillende snuffelorganisaties. Zowel onder Bush als onder Obama. En ook niet onbelangrijk: Abdul is lid van de World Economic Forum's Council of 100 (2) en de religieuze adviescommissie van ... de Council of Foreign Relations. En tegen dit soort hoge bomen staat straks op 9/11 onze verdwaalde keeshond uit Venlo aan te pissen en aan te blaffen. Aaaaaaach.

(1) Het baasje van de roversfirma KKR. Henry stond onder meer model voor Gordon Gekko ("Greed is good") en staat op goeie voet met Bildermamma Beatrix.
(2) Een onderdeel van de bende van Davos, dat een stekje vol liefde tussen de westerse en de muslimwereld water geeft. Abdul houdt samen met een lading Saudische prinsen en vertegenwoordigers van Rockefellers Brothers Foundation, IBM en meer van dat moois elk jaar de gieter vast.

Bron:kleintje muurkrant
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 78231.html
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

zo 22 aug 2010, 15:53

Ik las heel vroeg vanochtend toen ik net wakker was nog een mooi verhaal over die "vermeende" moskee bij ground zero...
1119 AD
Gebruikersavatar
Dromen
Administrator
Administrator
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

zo 22 aug 2010, 17:26

die moskee komt niet eens OP Ground Zero (Zoals vele media het eerst melden). Het is nu inderdaad al 'BIJ' Ground Zero. Jah idd, er komt een moskee bij een multicultureel centrum met winkels en sauna's een paar straten van Ground Zero af...
Gebruikersavatar
PakNak
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 351
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:11

zo 22 aug 2010, 17:41

Denk dat het ook een kwestie is 'van de spanning erop houden' zo blijft de islam (en de negatieve associatie die daar inmiddels sluw aan gekoppeld is) een hot item en zorgen ze ervoor dat het gevoel van verdeeldheid blijft bestaan in het voordeel van..
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

di 31 aug 2010, 21:15

Blaffen tegen de maan (2)

maandag 23 augustus 2010

Neenee. Af Geertje. Koest. Ophouden met pissen en blaffen. Braaf. Braaaaaf.
Gaan we de lezers eerst even iets meer vertellen over de poen voor die Ground Zero moskee. Nou ja, moskee. Cultureel centrum.
In ons vorige stukkie hadden we het erover dat de boel was gefinancierd via de ASMA (American Society for Muslim Advancement). Onder andere door vehikels van de Rockefellers, die zo graag samen met Bildermamma en andere hotshots van onze aardkloot één grote krentenbol willen maken. Met de krenten dan natuurlijk voor hullie.
Moeten we even fijntunen. Wij meldden al in onze eerste bijdrage van zaterdag jl. dat initiatiefnemer Feisal Abdul Rauf dikke mik was met de Rockefellers en hun aanhang. Via de Council of Foreign Relations en de World Economic Forum's Council of 100. Wij vonden uit dat in dat laatste hobbelpaard van Troje ook een plukje Saudische prinsen zat. Een van die jongens blijkt een mondvol te wezen. Ene Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz. Maar laat die prins nou ook ruim 300 duizend dollar te hebben bijgedragen voor het inrichten van een aparte stand in Rauf's geloofsbijenkorf op Manhattan. Jawel. Heet de Muslim Leaders of Tomorrow.

Kan je zeggen, ja en? Maar nou het gekke. Waleed heeft zeven procent van het aandelenpakket van News Corporation in zijn pocket. En News Corp. is de moeder van Fox News. Een populaire Amerikaanse nieuwszender, die net zoveel muslims serveert als Kentucy Fried zijn chickens. En die Geertje bij een eerdere gelegenheid al eens flink in het openbaar liet blaffen tegen het wereldislamisme. Kunt u het volgen? Ja, wij ook.
Zo Geertje, ga nu maar weer pissen en blaffen. Goed zo jongen. Goed zo. Mag je op 9/11 weer kunstjes doen voor Fox.

bron: kleintje muurkrant
http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 61118.html
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

di 07 sep 2010, 22:53

When Geert meets Pamela (2)

maandag 6 september 2010

Nog een paar nachtjes slapen en ons blondje uit Venlo staat bij Ground Zero. Neerland's hoop in bange dagen gaat dan samen met Pamela Geller aka the Shrieking Harpy de muslims even onder uit het zakje friet geven. Vooral die vuile extremistische volgelingen van Captain Caveman die onder andere verantwoordelijk waren voor het naar de kloten helpen van Larrie Silverstein's bezittingen op Manhattan. Ten koste van ruim 3000 mensenlevens. Hoe die fanatieke baarden zo fanatiek zijn geworden zal Geert er niet bij vertellen. Misschien weet hij het niet eens. Even iets ter lering en vermaak.

" ... Meer dan 100.000 islamitische militanten werden tussen 1986 en 1992 getraind in Pakistaanse kampen onder toezicht van de CIA en MI6. De training was in handen van de Britse Special Forces (SAS) die de latere Al Qaida- en Talibanstrijders vertrouwd maakten met het maken van bommen en andere smerige kunstjes. De topjongens kregen hun opleiding in een CIA-kamp in Virginia. De operatie kreeg de naam Cyclone en werd voortgezet tot lang nadat de Sovjet Unie in elkaar was geklapt" (1).

Dat laatste lijkt vreemd, maar is het niet. De westerse plannenmakers wilden namelijk wel een kilootje continuïteit voor hun geld. Het zou bijvoorbeeld wel lekker wezen als de eeuwenoude invloed van Moskou in de Kaukasische landen ook naar Allah werd geholpen. Al was het alleen maar vanwege de bodemschatten. Er moest dus gezorgd worden voor een extremistische Nachwuchs in Afbaardistan en Pakistan. Hoe ze dat deden? Dat deden ze zo. Opletten Geertje.
Met hulp van de USAID (Agency for International Development) werd door de universiteit van Nebraska-Omaha een leesboek ontwikkeld voor de kindertjes van de baardstrijders. In samenspraak met hun ouderlingen. Kostte 43 meloen dollar. Maar een paar tonnetjes verwarrende middelen op de markt smakken en je hebt de kosten eruit. Het boek stond vol met militant-islamitische teksten en daarop aansluitende educatieve plaatjes. Leuker nog, de kinderen leerden zelfs tellen met afbeeldingen van tanks, raketten en landmijnen. Twaalf tanks, zevenentwintig raketten, achtentachtig landmijnen. Die leerzame boekjes zijn nog steeds in gebruik. En wij maar lullen over de schadelijke invloed van sommige teeveeprogramma's op de tere zieltjes van onze koters. Vind je het dus gek, dat we nu zitten met een paar generaties baarden die bereid zijn voor Allah en vaderland hun leven in te zetten? Al dan niet onder regie van westerse plannenmakers.
En daar staan ze dan straks. Geertje, Pamela en meer van dit soort kermisgasten. Om de bouw van een islamitisch cultureel centrum in de buurt van Ground Zero te voorkomen. Te treurig voor woorden. Stay tuned.

1. Zie het boek "The road to 9/11" van professor Peter Dale Scott, University of California Press, 2007.

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... 58779.html
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 09 sep 2010, 17:30

Bráááánd

donderdag 9 september 2010

Vindt u het ook zo spannend? Dat ons blondje uit Venlo de wereld gaat toedonderen vanaf Ground Zero. Zien wij Femke of Jobbie nog niet zomaar doen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Aanhangers van Geert en Pamela rijden al een paar dagen rondjes bij het nieuwe culturele baardcentrum met een gehuurde raket op een aanhangertje. Now we're talking!!
Jammer dat die malloot in Florida nog steeds die Korans wil verbranden. Schijnt onze peroxide voorganger over getwitterd te hebben dat ie dat geen goed idee vindt. Logisch, dat leidt alleen maar af van de main event op Manhattan.

Bovendien duurt het doormidden scheuren van een boek vol reclame voor de islamitische ideologie veel langer en maakt dus ook meer indruk. Bovendien is de vriendelijke vriend uit die nog vriendelijker kerkgemeenschap ook niet erg origineel.
Nee, nou niet liggen te plassen over de nazi's en die boeken van Joodse schrijvers. Das war wie einst, Lili Marleen. Nee, iets meer recentelijks.

In het voorjaar van 2008 verbrandden een stel jeugdige orthodoxe joden in Israël een paar honderd exemplaren van het Nieuwe Testament. En daar heeft verder ook niemand in de wereld chocola van gemaakt. Dus laten we ons nou met zijn allen concentreren op Ground Zero en terug denken aan de meer dan 3000 mensen die omkwamen bij het door de Amerikaanse luchtmacht gedoogde optreden van het Flying Circus. Of gaat het misschien ergens anders om?

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel ... html#start
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 14 apr 2011, 15:55

<img src=" class="emoji smilies" draggable="false" src="//cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/3.1/png/64/1f923.png"> islam en joden 'eten' uit de zelfde bron :wodan:

Binnen de fractie van de PVV is een conflict ontstaan over het verbod op ritueel slachten, nu blijkt dat ook joden getroffen zullen worden door een verbod op het onverdoofd slachten van dieren. Dat schrijft de Telegraaf.
J. Grotenhuis |
14 apr 2011 | 09:29
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/20 ... _slac.html


Als dit wetsvoorstel wordt aangenomen, mag de Joodse gemeenschap straks dieren niet langer op traditionele wijze slachten.

Dat het voorstel van de Partij voor de Dieren vooral de Joodse gemeenschap raakt, valt volkomen verkeerd bij een handvol PVV’ers. Binnen de partij staan daardoor twee stromingen recht tegenover elkaar: die van de dierenvrienden en die van de ’vrienden van Israël’. Als het huidige wetsvoorstel ter stemming komt, lijkt het onwaarschijnlijk dat de PVV als één blok zal stemmen.

De PVV van Geert Wilders wordt gefinancierd door rijke joden, die op hun beurt weer geld verdienen aan de acties tegen het moslimextremisme.
Gebruikersavatar
SupRemE
Super QFF-er
Super QFF-er
Berichten: 442
Lid geworden op: vr 03 sep 2010, 12:38

do 14 apr 2011, 17:32

De PVV van Geert Wilders wordt gefinancierd door rijke joden

:wodan:

tales from the timeloop....ja hoor daargaan we weer.....
Gebruikersavatar
combi
Administrator
Administrator
Berichten: 15996
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

do 14 apr 2011, 19:25

[quote=""SupRemE" post=30454"]
De PVV van Geert Wilders wordt gefinancierd door rijke joden

:wodan:

tales from the timeloop....ja hoor daargaan we weer.....[/quote]


Het is al zo gewoon dat het niet meer opvalt :S
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 26 jan 2015, 21:31

Wat wij hier op QFF al in 2010 wisten, weet men nu ook elders...
Video: “Geert Wilders getraind in Israël”

Afbeelding

Filmmakers Joost van der Valk en Mags Gavan maakten in 2010 een documentaire (video onderaan) over de controversiële man met het geblondeerde haar, Geert Wilders. De leider van extreemrechts Nederland zou op een VVD kerstborrel in 1991, op 28 jarige leeftijd, uit de school hebben geklapt dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en is getraind in Israël. Hij zou naar eigen zeggen zelfs gemarteld zijn als onderdeel van die, zoals hij het zelf beschreef, “harde training” en dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen voor hem uitgestippeld wordt. Zo zou hij in dezelfde verklaring gezegd hebben dat de scheiding van zijn eerste vrouw en het huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst.

Afbeelding

Drie jaar voor de verschijning van de docu, berichtte De Volkskrant “…ook bij de Mossad, de geduchte geheime dienst van Israël, kan hij terecht. In 2004 meldt hij dat de Mossad de Nederlandse inlichtingendienst AIVD heeft gewaarschuwd dat terreurcellen in onder meer de Benelux over chemische wapens beschikken. Dat heeft hij vernomen tijdens gesprekken met hoge functionarissen in het Mossad-hoofdkwartier. De contacten van Wilders in Israël zijn zo goed dat de Nederlandse ambassade in Tel Aviv geen programma hoeft te maken als hij naar Israël komt, maar alleen de wapenvergunningen voor zijn lijfwachten moet regelen, aldus een welingelichte bron.

Geert Wilders zijn voorliefde voor Israël blijkt ook uit zijn lange lijst met contacten die hij in Nederland heeft. Zo had Wilders als VVD-Kamerlid lange tijd een medewerker die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade. Deze voormalige rechterhand, Elliott Wagschal, wil echter geen vragen beantwoorden over zijn werkzaamheden voor de parlementariër: ‘Ik praat niet over mijn vroegere baas’.”

Ook John Manheim, voormalig bestuurder bij het CIDI [Israëlische lobbygroep in Nederland] van 01-01-1986 tot 09-03-2010, waarvan 11 jaar als voorzitter, behoort tot het netwerk van Geert Wilders. Zo zouden ze samen campagne hebben gevoerd voor de VVD in Tel Aviv en omstreken, om Israëlisch-Nederlandse stemmen te werven. Op het symposium ter ere van John Manheim’s vertrek bij het CIDI, spraken er een breed scala aan machtige mensen zoals ex-minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin, de Israëlische minister van Atoomenergie Dan Meridor, de Canadese top-jurist en parlementariër Irwin Cotler, ex-NAVO-chef De Hoop Scheffer en de vroegere terrorisme bestrijder en onderkoning van Irak, Paul Bremer III.
Mannheim zou evenals PvdA’er Harry van den Bergh lijntjes hebben met de Israëlische dronefabrikant Elbit Systems. Tot Manheims old boys network behoren onder andere ook de van Nazisympathieën verdachte Europarlementariër Hans van Baalen.

Diagram rond Hans van Baalen, inclusief John Manheim en CIDI

Manheim is enkele maanden na zijn vertrek bij het CIDI, in juli om precies te zijn, benoemd tot Honorair Consul voor het consulaat van de staat Israël in Wassenaar.via:->> http://dutchturks.nl/?p=1277

Tja...
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: Permuter 0.
Omhoog
Gebruikersavatar
Toxopeus
Administrator
Administrator
Berichten: 4231
Lid geworden op: ma 15 nov 2010, 19:53

vr 02 dec 2016, 19:20

Waarom deed AIVD onderzoek naar Wilders?

Inlichtingendienst AIVD heeft in 2009 en 2010 onderzoek gedaan naar de contacten van PVV-leider Geert Wilders. Zijn banden met invloedrijke Israëliërs zouden aanleiding zijn geweest voor het uiterst ongewone onderzoek.

De dienst deed twee jaar lang ‘naslag’ naar aanleiding van een tip over Israëlische gesprekspartners van Wilders, zo meldt De Volkskrant vrijdag. Zo sprak Wilders geregeld met Harry Kney-Tal, de Israëlische ambassadeur in Nederland tussen 2005 en 2011, en onderhield hij nauwe banden met generaal Amos Gilad. Klaarblijkelijk bestonden er twijfels over Wilders’ loyaliteit en mogelijke beïnvloeding door Israël, constateert de krant.

Risicovol om onderzoek naar politici te doen
De AIVD zette geen bijzondere opsporingsmiddelen in als het aftappen van telefoons, waardoor de minister (Guusje Ter Horst, PvdA) niet hoefde te worden geïnformeerd. In 2007 berichtte De Telegraaf al dat de AIVD de bezoeken van Wilders aan de Israëlische ambassade schaduwde, al ontkende Ter Horst en de AIVD die berichten destijds fel.

In dezelfde periode onderzocht de inlichtingendienst ook PVV-kandidaat Gigi Markuszower, die nu in de Eerste Kamer zit, omdat hij contacten ‘met een buitenlandse veiligheidsdienst’ zou hebben.

Het gebeurt niet vaak dat de AIVD onderzoek doet naar zittende politici. Oud-leidinggevenden noemen het een ‘no-go’, omdat dit het risico met zich meebrengt dat een regering de geheime dienst instrueert om politici van de oppositie te volgen. Tegelijkertijd moet de AIVD wel zijn wettelijke taak uitvoeren: alert zijn op alles wat de nationale veiligheid kan bedreigen.

Wilders haalt uit naar ‘elite’
Wat het onderzoek heeft opgeleverd is niet bekend: bij de dienst wil niemand daarover uitweiden. De Israëlische gemeenschap geeft aan dat de banden met Wilders ondertussen bekoeld zijn. Onder meer het plan om ritueel slachten te verbieden, viel niet in goede aarde bij Joodse organisaties, zo werd eerder bekend.

Op Twitter heeft Wilders al gereageerd op de kwestie. Volgens de PVV-voorman probeert ‘de elite alles om mij uit te schakelen’. ‘Maar het zal niet lukken. Op 15 maart rekenen we met ze af.’

Bron: http://www.elsevier.nl/nederland/achter ... rs-410390/
In de erfenis der eeuwen ligt veel wijsheid opgetast. Ook hier geldt: dwaas is hij die zijn eigen geschiedenis versmaadt.
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

ma 01 okt 2018, 10:36

:greet:
Gebruikersavatar
baphomet
Administrator
Administrator
Berichten: 23355
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

za 26 okt 2019, 02:47

baphomet schreef:
ma 01 okt 2018, 10:36
:greet:
LOLDat "boekje" ook...
Plaats reactie

Terug naar “Politiek / Oorlog”