2012 Revolution

Hier meer over de Illuminati (de echte en de neppe) maar ook over de NWO en ga zo maar door.
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

LEZEN!!! In het kader van "what's going on" en "het gaat nu wel heel hard" hier een haarscherpe analyse van Zapruder:


Maandagmorgen briefing (Week 9, 2011)

In een bijzonder hoog tempo wordt het raamwerk gelegd voor een eventuele “internationale interventie” in Libië. Sancties, het bevriezen van tegoeden en wellicht een aanklacht door het internationale strafhof (wat Ghadaffi juist nog meer zal bewegen om door te vechten). De eerste echte “oorlogsdaad”, een no-fly-zone” wordt besproken, de scenario’s van de Kosovo/Servië/Irak-oorlog worden afgestoft. Klaarblijkelijk bevinden zich al buitenlandse troepen in Libië. Er is het merkwaardige voorval van de drie gevangen genomen Nederlandse piratenjagers die uit koers waren geraakt, en de diplomatische missie van het Britse Special Air Service. In tegenstelling tot Jemen, Egypte, Bahrain, Oman, Irak, Koeweit en Saudi Arabië moeten in Libië “mensenrechten” verdedigd worden. Met alle opties op tafel. Maar de wereld is veranderd. De BRIC-landen zijn sceptisch over de Amerikaanse bewegingen voor Libië en met hen miljarden die het “belangenloos” optreden van EU, VS en NATO vooral koppelen aan olie, gas en defensie-industrie.

Niemand die werkelijk weet wat er allemaal in Libië gebeurt. Regeringstroepen slaan terug, nieuwe protesten in de hoofdstad tripoli, oprukkende rebellen naar het westen maar ook weer beelden van duizenden Ghadaffi-aanhangers. Propaganda-oorlog, inclusief massagraven met Engelse datumaangave (in een arabisch land), wapenszwaaiende bendes, de vlag van de koning van Libië (ex-zetbaas voor koloniaalmachten) en natuurlijk wacko-Ghadaffi himself. Die nu mogelijk wegens oorlogsmisdaden wordt aangeklaagd. Maar, o ironie, lag daar niet een rapport bij de VN over de voorbeeldigheid van Libië op het vlak van mensenrechten?

Het enige wat zeker is, is de strijd om Brega: oliestad. Ghadaffi heeft vrijwel alle controle over Libische olie verloren terwijl de rebellen nog de drive missen om werkelijk in het westen aan te komen. Wat doet een dictator-in-de-bunker? Alles of niets. Offensief, Voor zo lang er nog brandstof is, zolang hij nog cash heeft om soldij te betalen en zolang niemand op de deur van de bunker klopt.

Saudi Arabië

Saudi Arabië maakt zich op voor protesten. Het leger, veiligheidsdiensten en politie bewegen zich richting de overwegend sjiietische noord-oostelijke provincies. Na Bahrain, en de sjiietische roep om gelijke behandeling aldaar, vreest het koninkrijk een herhaling binnen de eigen grenzen. Laat deze sjiietische gebieden ook nog de belangrijkse oliewingebieden zijn, en het is duidelijk dat de Saudische regering iedere opstand met harde hand zal neerslaan.

Onrust in Saudi Arabië is ook een worst-case-scenario voor het westen. Zonder de Saudisch loop in het olie-afhankelijke westen alles letterlijk vast.

Bahrain

Met wederom duizenden mensen op straat om het aftreden van de regering te eisen, lijkt ook het eerst sectarische geweld in Bahrain te zijn losgebarsten. Toch roept de oppositie op tot verzoening tussen sjiieten en soennieten, en samen zich tegen de regering te strijden.

Irak

Het is stil om Irak. Dat is vreemd want er gebeurt van alles in het land. Ook in het “democratische” Irak gaan duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen hun regeringen en voor verbetering van het levenomstandigeheden. Alleen....we horen er bijna niets over. Dat terwijl de Irakese regering met brutaal geweld tegen de demonstranten optreedt. Het is natuurlijk bijzonder pijnlijk dat Irak de facto een politiestaat is terwijl daar toch “democratie” gebracht zou worden. Saddam is vervangen door iets dat misschien nog erger is dan Saddam Hoessein. In ieder geval was Irak niet de uitgebuite en geplunderde puinhoop dat het nu is.

Egypte

In Egypte gaat de beerput open over de martelgevangenissen nadat de bevolking gebouwen van de geheime dienst bestormden. Daar ligt interessante informatie bijvoorbeeld over het outsourcen van martelen door de Amerikanen aan het Egypte onder Mubarak. Tevens zou duidelijk zijn geworden dat het geweld tegen christen vooral door de regering werd opgezet (joh!).

De protesten in Egypte houden nog altijd aan.

Jemen

Blijft de opstand tegen de regering bijzonder bloedig. Tot nu toe nog geen aanklachten bij het internationaal stafhof, no-fly-zones of sancties. Ow wacht, daar zit nog steeds “onze man” Saleh.

Afghanistan

In de politiestaat in opbouw richten de, recentelijke, protesten zich niet tegen de erbarmelijke omstandigheden in het land maar de massaslachtigen van de NATO onder de burgerbevolking.

Israël

Ilan Baruch stapt op. Wie? Een Israelische diplomaat, onderscheiden, met dertig jaar dienst. Heeft geen zin meer in het simplistisch kritiek op Israël als “antisemitisme” bestempelen. Ziet de buitenlandse politiek van Israël als flop. De opmerking van de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Liebermann dat Baruch niet hard genoeg “antisemitist! riep, deed de emmer overlopen.

Synthetisch terreur

De aanslag van een Kosovaar op een Amerikaanse legerbus in Duitsland zou zijn ingegeven door “radicaal islamitische invloeden”. Bij de schotenwisseling op de luchthaven van Frankfurt kwamen twee soldaten om en na doorzoeking van de dader zijn computer zou duidelijk zijn geworden dat het “radicaliseerde”. Niet dat iemand uit Kosovo mogelijk andere motieven heeft om op Amerikanen te schieten. Ondertussen blijkt de Duitse politie, net als in de Vereingde Staten de FBI, zich vooral met uitlokking van radicaal islamitisch geweld bezig te houden. Uit het proces tegen Kevin S. uit het Duitse Saarland blijkt een agent de jongen te hebben aangezet tot het maken van “haatvideo’s”, inclusief de agent-provocateur als commentator.

Guantanamo martelen

Waarom krijgen gevangenen in Guantanamo Bay anti-malaria pillen terwijl malaria helemaal niet op Cuba voorkomt? Simpel, ze worden misbruikt als proefkonijn en omdat dergelijke medicijnen verschikkelijke bijwerkingen hebben.

Weer wordt langzaam een stukje meer openbaar wat eigenlijk op Guantanamo gebeurt. Injecties, vreemde inentingen, een soort farmaceutisch “waterboarden”. Het wordt duidelijk uit het verhaal van ex-gevange Murat Kurnaz en onderzoek van de website Truthout.

Peakoil

Het energie-arme Duitsland introduceert E10, super met 10% biobenzine, en het goedje flopt. Niet een beetje maar totaal. De consument wil het niet, is mogelijk slecht voor de auto en koopt de duurdere normale super, waardoor tekorten dreigen. De olieproducenten produceren niet meer normale bezine omdat ze anders boetes moeten betalen. Daarnaast worden de prijzen eenvoudigweg weer verhoogd om “op het niveau van oude super” te komen. Vervolgens wijst de Duitse regering naar “mangelende voorlichting” van de consument. De olie-industrie wijst weer naar de regering en uiteindelijk komt de auto-industrie en zegt dat het goedje waarschijnlijk toch een probleem is voor alle autos. Een soap van een slecht voorbereide introductie van een non-hulpmiddel om minder olieafhankelijk te worden, arrogant top-down bepaald en door lobby tot stand gekomen en een verschrikkelijke afgang. Gelukkig.

Stuxnet

De ultra-geavanceerde worm Stuxnet is niet ontworpen door Israël maar waarschijnlijk door de Verenigde Staten. Tot die conclusie komt een artikel in Vanity Fair dat de geschiedenis van het malware in kaart probeert te brengen. Het virus, gericht op de nucleaire installaties van Iran, wordt door het blad omschreven als het “Hiroshima van de cyberoorlog”.

Ierland

Verkiezingen in de pocket, de plundering kan doorgaan. Met leuke schaduwfiguren in de “linkse” partijen die de Ierse verkiezingen hebben gewonnen, moet het Ierse volk nog steeds bloeden voor hun banken. Ook leuk dat nu nog meer lijken uit de kast vallen. Ierland drukt niet gewoon Euro’s bij, het land blijkt 93 miljard Euro van de ECB te hebben ontvangen naast 50 miljard uit het zogenaamde hulpprogramma van de ECB. In totaal zitten de Ierse banken nog op een berg schrotpapier ter waarde van 380 miljard (waarde??), of een hypotheek van 113.500 Euro per Ier.

Euro

Ondertussen wil de ECB die aankopen van Euro-obligaties weer dumpen bij Euro-regeringen die garant staan voor het noodfonds van de EU. Draaideur: van de banken naar EBC naar belastingbetaler.

Anyway, de zaken lopen goed.....
Bron:
http://zapruder.nl/portal/artikel/maand ... ek_9_2011/

Met interessante links.
Gebruikersavatar
Nexion
The One And Only Nexion NWO A.K.A. Next World Order
The One And Only Nexion NWO A.K.A. Next World Order
Berichten: 3017
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:10

Mooi werk Free!!! Dat het maar gezegd is.! :cry:
Gebruikersavatar
ZoeteKoek
Antonaki
Antonaki
Berichten: 7
Lid geworden op: ma 23 aug 2010, 00:18

Goed stuk, top!!
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Michael Moore in Wisconsin: America is NOT broke

Geplaatst door redactie socialisme.nu, maandag 7 maart 2011, 11:38
http://socialisme.nu/blog/nieuws/12686/ ... not-broke/


In Wisconsin is een historische strijd gaande over arbeidsrechten. Volgens de Republikeinse gouverneur moet zijn staat 'de eerste dominosteen' worden in het breken van de vakbonden. Tienduizenden arbeiders, studenten en sympathisanten zijn hier tegen in opstand gekomen. Afgelopen zaterdag kwam Michael Moore langs om ze een hart onder de riem te steken en aan te moedigen hun strijd op te voeren. Dit was zijn speech.

Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Wisconsin: Republicans pass public-sector union curbs
10 March 2011 Last updated at 05:41 GMT
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-12695313

Afbeelding
Protesters took over the Wisconsin state capitol in Madison after the vote

Republicans in the Wisconsin state senate have approved a plan to strip public-sector unions of most of their collective bargaining rights.

The US state's 14 Democratic senators had sought to prevent the move by fleeing the state, leaving the chamber short of the number needed for a vote.

But Republicans used a procedural move to allow them to vote on the measure in committee instead.

Crowds of protesters swamped the state capitol in Madison following the vote.

"The whole world is watching," they shouted as police guarded the entrance to the senate chamber.

In the senate gallery, spectators shouted "you are cowards" as voting took place.

The plan has prompted weeks of protests in support of public workers.

The Republican-controlled state assembly is due to take up the legislation on Thursday morning, after which it would go to Republican Governor Scott Walker for signature.

Mr Walker argues the move is needed to help tackle a $3.6bn budget gap over the next two years.

But critics say it is intended to weaken the power of the unions, which tend to back the Democrats in elections.

Afbeelding
There was a heavy police presence at the state capitol in Madison

Special committee

The Democrats had called earlier on Wednesday for Republicans to compromise over public-sector unions' bargaining rights.

But Mr Walker's proposal was approved by a special conference committee after it was stripped of financial measures, meaning a quorum was no longer needed in the Senate. No Democrats were present to vote against the legislation. Republican Senator Dale Schultz cast the only no vote.

"I applaud the legislature's action today to stand up to the status quo and take a step in the right direction to balance the budget and reform government," the governor said in a statement.

He said the state's Democratic senators - who fled to neighbouring Illinois nearly three weeks ago to block a vote - had had plenty of chances to come back to Wisconsin and act.

But Democratic senate minority leader Mark Miller said the Republicans had shown disrespect for the people of Wisconsin and their rights.

"Tonight, 18 senate Republicans conspired to take government away from the people," he is quoted by the Associated Press news agency as saying.

"Tomorrow we will join the people of Wisconsin in taking back their government."

State unions had said they would agree to Mr Walker's proposed changes to their benefits - which would amount to an 8% pay cut - as long as they retained collective bargaining rights.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Wisconsin governor passes bill to remove collective bargaining rights

Unions plan 2012 election counter-attack after weeks of protests that drew tens of thousands

Associated Press
guardian.co.uk
, Friday 11 March 2011 18.26 GMT
http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... ing-rights


Scott Walker, governor of Wisconsin, succeeded on Friday in taking away nearly all collective bargaining rights from the vast majority of the state's public employees, delivering an epic defeat to the labour movement.

Union leaders plan to use the setback to fire up their members nationwide and mount a counter-attack against Republicans at the ballot box in 2012.

The bill passed the state's assembly after more than three weeks of protests that drew tens of thousands of opponents. Union supporters planned a mass rally at the Capitol on Saturday and continued to circulate petitions to recall from office eight of the Republican state senators who supported the bill.

The Senate cleared the way for the bill with a surprise move that allowed them to move the measure forward by an 18-1 vote without 14 Democratic senators present.

The proposal has touched off a national debate over labour rights for public employees, and its implementation is a key victory for Republicans who have targeted unions amid an effort to slash government spending.

Republicans, newly empowered after seizing control of the House of Representatives and many state governments in November, had promised deep spending cuts, to hold or cut taxes and to shrink the size of government.

Walker is part of the new, highly conservative wave of Republicans who have moved to cut taxes for businesses in their states. Similar restrictions on union bargaining rights are making their way through Ohio's legislature. Several other states are debating lesser measures to curb union rights.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

TweetNews: Workers file new suit against Wisconsin anti-union law
Saturday Jul 09, 201106:31 PM GMT
http://www.presstv.ir/usdetail/188359.html

Wisconsin's public unions have filed a new lawsuit against Republican Gov. Scott Walker's anti-collective bargaining law. The lawsuit from two Madison chapters of the AFL-CIO alleges the law is unconstitutional because it exempts public employees such as police and firefighters, thereby violating equal protection rights.


This week, opponents of the law have raised alarm over public workers could lose their jobs to Wisconsin prisoners because of the gutting of collective bargaining. Wisconsin prisoners have previously been used for a limited number of state projects, but officials will now have greater leeway to assign them to jobs previously reserved for unionized employees.# Wisconsin collective bargaining law TWEETS

David_Reber: 2nd Lawsuit filed over WI union-busting bill

JBotari: Wisconsin Unions file second lawsuit against collective bargaining law

iludiumphosdex: Why Real Americans need to rally round collective-bargaining rights for civil servants all the more

NeenahPete: labor unions file second federal lawsuit over collective bargaining law => Well then include all unions in the agreement

LaneyLuck: Lawsuit, Teacher Layoffs Follow Wisconsin Budget Signing

CourtsInOrder: Two More Unions Sue Wisconsin Governor: They say the union-busting law illegally amends the Municipal Employment...

Lyn_Sue: Congratulations Wisconsin! Union-busting bill saves school district, turns $400,000 deficit into $1.5 million surplus

throughnothing: Wisconsin's Union-Busting good for the kids? Duh!


szq001: Workers File New Suit Against Wisconsin Anti-Union Law; Prison Labor Could Replace Public Employees


MF/KA/DB
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16022
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

Six police officers injured in Co Antrim rioting
Henry McDonald, Ireland correspondent
guardian.co.uk,
Sunday 10 July 2011 12.16 BST
http://www.guardian.co.uk/uk/2011/jul/1 ... im-rioting


Crowd of up to 100 people attack police patrols with petrol bombs and missiles in Ballyclare

Six Northern Ireland police officers were injured overnight in rioting between loyalists and the security forces, in the run-up to the climax of marching season.

The officers were hurt during disorder on the Doagh Road and Grange Estate areas of Ballyclare, County Antrim, where a crowd of up to 100 people attacked patrols with petrol bombs and missiles.

At one point a hijacked bus was driven into a police vehicle. There were also reports of disorder in Carrickfergus, Newtownabbey and Magherafelt.

In the early hours of Sunday police were called to the Leckagh Drive area of Magherafelt to trouble involving up to 50 people close to a loyalist bonfire. Police were attacked by missiles as they tried to remove a barricade. A 27-year-old man was arrested in connection with the trouble.

A number of Catholic homes were also targeted in attacks described by police as sectarian. A number of roads in Carrickfergus remained blocked by burnt-out vehicles.

The Democratic Unionist Assembly member for the area, David Hilditch, who is based in Carrickfergus, said the trouble involved "cars, works vans, the hijacking of a bus and damage to people's personal property". He said he was aware of at least five vehicles burnt out in Carrickfergus.

It is understood the violence was linked to a police attempt to limit the number of loyalist and pro-paramilitary flags being erected around the Ballyclare area. The violence has erupted at a time of concerns over the most controversial parade of the marching season, which passes by the nationalist Ardoyne area of north Belfast on 12 July – the most important day in the Orange Order's calendar.

A nationalist resident group in Ardoyne, which is not linked to Sinn Féin, has vowed to hold a counter-march on the same day. Last year 80 police officers were injured when nationalist youths attacked the security forces after the march.

The Guardian has learned that both main loyalist paramilitary factions – the Ulster Defence Association and the Ulster Volunteer Force – do not plan to police their supporters involved in the parade that passes Ardoyne. In previous years UVF and UDA ex-prisoners flanked the march in an attempt to prevent younger loyalists from getting involved in violent clashes with Ardoyne republicans.

One senior loyalist source said the two organisations were not prepared to put their members on the line this year because of a breakdown in communication between some local republicans and the loyalist community.
Gebruikersavatar
Neut
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

America is NOT broke, zelfde als wat ze over Afrika probeerden te verkopen..
Plaats reactie

Terug naar “Illuminati / New World Order”