'Iran arresteert handlangers Mossad'

Politiek en oorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles over politiek en oorlog kun je hier terugvinden.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24861
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08


Ja hoor na de vreemde moord / aanslag op nucleaire wetenschappers in Iran eerder deze week heeft de Iraanse politie en geheime dienst een aantal handlangers gearresteerd die de aanslag mede mogelijk gemaakt zouden hebben. Volgens de Britse versie van Yahoo News zouden er meerdere mensen gearresteerd zijn die de CIA, Mossad en MI6 geholpen zouden hebben bij het plegen van de aanslagen. Om hoeveel mensen het exact gaat laat de Iraanse politie niet weten. Ook op ATS loopt er inmiddels vanzelfsprekend een draadje met de laatste ontwikkelingen. Wat mij betreft past dit wel weer prima in het straatje van de gebeurtenissen van de afgelopen pak en beet 2 week. Om NWO nog maar weer even te citeren: "This is NOT a TEST!"...

Plaats voor discussie en op of aanmerkingen is er natuurlijk zoals vanzelfsprekend weer in de comments...1119 AD
Gebruikersavatar
BL@DE
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1547
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 09:54

Als dit waar is blijkt wel weer dat de Mossad overal een vinger in de pap heeft... :rudolfsteiner:
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

Schuitje varen, Theetje dringen, varen we naar de Overkant....
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

http://www.nu.nl/buitenland/2400841/ahm ... zaken.html
De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft maandag minister van Buitenlandse Zaken en nucleair onderhandelaar Manouchehr Mottaki ontslagen.
Dat hebben Iraanse nieuwsagentschappen gemeld.

Mottaki voerde recent internationale onderhandelingen over het omstreden Iraanse nucleaire programma. Hij was daardoor een van de belangrijkste ministers in de regering van Iran.

De Iraanse president gaf geen reden voor het plotselinge ontslag, zo meldt BNO News.

Nieuwe minister

De vice-president van de Atoomenergie Organisatie Iran, Ali Akbar Salehi, is benoemd tot de nieuwe minister van buitenlandse zaken.

Vermoed wordt dat Mottaki het veld moest ruimen omdat hij volgens Ahmadinejad Iran niet goed genoeg representeerde op het internationale podium.

Mottaki was in augustus 2005 benoemd tot minister van Buitenlandse Zaken.
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

http://www.nu.nl/politiek/2403564/pvver ... tsers.html

[quote]DEN HAAG - De PVV van Geert Wilders maakt zich volgens Iran schuldig aan het ophitsen tot het voeren van een oorlog tegen Iran.

De Iraanse ambassade heeft dat laten weten naar aanleiding van opmerkingen van PVV-Tweede Kamerlid Wim Kortenoeven, die pleitte voor oorlogshandelingen tegen Iran om de vernietiging van het Westen te voorkomen.

''De oorlogshitsende, weerzinwekkende en racistische standpunten van de Vrijheidspartij (PVV, red.) kunnen in toenemende mate de geloofwaardigheid van Nederland ondermijnen'', stelt de ambassade.

''Zo'n benadering zal het imago van Nederland in de ogen van verstandige mensen in de wereld besmeuren.''

Oproep

Wat Kortenoeven dinsdag met zijn opmerkingen precies bedoelde zei hij niet, maar andere Kamerleden vatten het op als een oproep om Iran te bombarderen. Kortenoeven ontkende dat woensdag en zei dat hij nooit gepleit had voor bombarderen.

Wel waarschuwde hij ervoor dat de wereld niet kan wachten tot Iran een nucleair wapen heeft. Daarom steunt hij eventuele preventieve acties van de Verenigde Staten of Israël tegen Iran ''gericht op uitsluitend nucleaire installaties om een oorlog te voorkomen''. M

inister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken zei dat bombardementen op Iran ''niet aan de orde'' zijn.

Interne partijproblemen

De Iraanse ambassade stelt in haar reactie dat de PVV'ers er beter aan zouden doen hun interne partijproblemen rond Kamerleden die in het verleden veroordeeld zijn op te lossen, dan zich schuldig te maken aan het ophitsen tot oorlog of het doen van provocatieve uitlatingen.

De ambassade sluit het bericht af met een waarschuwing: ''Iran is een vredelievend land dat nog nooit een ander land heeft aangevallen."

"Toch zou het volkomen dwaas zijn voor andere om ook maar te denken aan een aanval op Iran, want in dat geval kan de agressor zo'n verpletterend antwoord tegemoet zien dat hij voor altijd spijt zal hebben van zijn onverantwoordelijke gedrag.''

:lachjedood: :rambo:
Plaats reactie

Terug naar “Politiek / Oorlog”