Go Anonymous! Go!

Alles over computers en het web kun je hier bespreken.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Goed mensen, ook op deze Zondagochtend gaat het leven gewoon door en dat betekend dat er artikelen getikt moeten worden voor de FP van QFF, dus terwijl ik aan het rond surfen was en aan het nadenken was over een goed onderwerp, trof ik min of meer toevallig een interessant onderwerp aan bij het lezen van dit artikel. We kunnen inmiddels niet meer om Anonymous heen als we het nieuws lezen of als we op het web surfen, echt overal duiken ze op... Maar wie zijn Anonymous? En zijn ze goed? Of toch slecht?  Dat leek me erg interessant om eens uitgebreid te bespreken...

Zoals enkelen van jullie wellicht weten, was ik zelf jaren lang actief als hacker en héél soms mis ik die tijd nog wel eens... Nog niet zo heel erg lang geleden had ik met QFF-er TS_Garp (tevens een ex-hacker) nog een leuk onderhoud over de tijden van toen (vroeger dus in de tijd van MSDOS, QBASIC, BBS en 80/86 PC's), en dat deze nu met en dankzij Anonymous eigenlijk deels een beetje opnieuw herleven...Gisteren waren er diverse berichten over de mensen achter Anonymous die op epische wijze de website van Monsanto plat wisten te gooien en ook doken er gisteren weer berichten op over een cyber-aanval van Anonymous jegens de databases van het IMF... Ook de Sony cyber-attack is er een uit de spreekwoordelijke hoge hoed van Anonymous... Puik werk dus! Althans dat lijkt het zo op het eerste oog in de ogen van hen die wakker zijn en vinden dat er revolutie en dus verandering moet komen... Maar is dit wel zo??

Om wat meer over Anonymous te weten te komen, nemen we eerst eens even een kijkje op de Wikipedia pagina over Anounymous... Leest U even mee...???

Anonymous (meestal gebruikt als stofnaam) is een term die gebruikt wordt in twee betekenissen. Als internetmeme vertegenwoordigt zij enerzijds het concept van vele online gebruikers in de internetgemeenschap of als online gemeenschap zelf, die op anonieme wijze gecoördineerd wordt in de richting van een losjes afgesproken doel. Anderzijds wordt de term Anonymous gebruikt door specifieke losstaande groepen van mensen die protesteren en andere acties ondernemen onder de noemer "Anonymous", die voortvloeit uit dezelfde internetmeme.

Acties die toegeschreven worden aan Anonymous worden door niet-geïdentificeerde personen uitgevoerd die hun actie toeschrijven aan dit label. Na een reeks van controversiële wijd-gepubliceerde protesten en vergeldende DDoS-aanvallen in 2008, zouden incidenten gekoppeld aan kaderleden steeds vaker voorkomen.

Hoewel het niet noodzakelijkerwijs gekoppeld is aan een online dienst, zijn er vele websites sterk geassocieerd met Anonymous. Dit omvat vooraanstaande imageboards zoals 4chan en Futaba, hun geassocieerde wiki's, Encyclopedia Dramatica en een aantal internetfora.

Operation Titstorm

Vanaf 10 februari 2010 vond Operation Titstorm plaats als protest tegen de Australische regering vanwege de aanstaande wetgeving van internetfiltering en de vermeende censuur in de pornografie van vrouwen met kleine borsten (waarvan verondersteld werd dat deze personen nog niet volwassen zouden zijn) en vrouwelijke ejaculatie. Het protest bestond uit een DDoS-aanval op websites van de Australische regering. De Australische anti-censuurgroepen klaagden dat de aanval alleen de oorsprong raakte, en leden van de Australische regering wuifden de aanval weg en zeiden dat ze de websites gewoon weer herstelden als de aanval voorbij was.

Operation Payback

In 2010 huurden enkele Bollywood-bedrijven Aiplex Software in om DDoS-aanvallen te plegen op websites die niet reageerden op de berichten die verzochten om software neer te halen. Als reactie reageerden piraterij-activisten in september 2010 hierop met Operation Payback als vergelding. Het oorspronkelijke plan was om de Aiplex Software rechtstreeks aan te vallen, maar enkele uren voor de geplande DDoS-aanval bleek dat iemand anders de website van de onderneming al neergehaald had. De focus van Operation Payback verschoof zich toen naar aanvallen op websites van organisaties voor een streng auteursrecht, advocatenkantoren en andere websites. Dit groeide uit tot meerdere DDoS-aanvallen tegen anti-piraterijgroepen en advocatenkantoren. In december 2010 focusten de organisatoren van Operation Payback hun aandacht met DDoS-aanvallen op bedrijven die zich kanten tegen WikiLeaks.

Wikileaks

Tegen het eind van 2010 kwam de website WikiLeaks onder grote druk te staan om te stoppen met het publiceren van geheime diplomatieke post van de Verenigde Staten. Als reactie kondigde Anonymous haar steun aan voor WikiLeaks. Operation Payback veranderde haar focus om WikiLeaks te steunen en lanceerde onder de codenaam Operation Avenge Assange (operatie wreek Assange) DDoS-aanvallen op PayPal, MasterCard, VISA en de Zwitserse bank PostFinance, als vergelding voor vermeend anti-WikiLeaks gedrag. Deze bedrijven blokkeerden of sloten rekeningen en wilden geen betalingen aan WikiLeaks meer verzorgen. Door de aanvallen werd op 8 december de website van MasterCard 10 uur lang lamgelegd. Ook zou volgens een onderzoeker van PandaLabs door Anonymous een aanval zijn geopend om de website van de Zweedse openbaar aanklager lam te leggen toen de borgtocht voor Julian Assange geweigerd werd in relatie tot de uitlevering aan Zweden. 9 december volgde PayPal als doelwit omdat het bedrijf besloot geen betalingen meer aan WikiLeaks te verzorgen en Amazon als doelwit omdat ze WikiLeaks offline haalden als hosting-service. Op 10 december werd PayPal doelwit van Anonymous.

Op 10 december bracht Anonymous tevens een manifest naar buiten om de "vrije wereld" te informeren over de intenties, het streven naar een vrije stroom van informatie en vrijheid van meningsuiting en een vrij gebruik van het internet. Ze erkennen dat niet iedereen het eens zal zijn met hen, maar ze geloven dat ze ook voor die mensen strijden zodat niemand het zwijgen zal worden opgelegd. Anonymous vraagt de wereld tevens om steun, maar niet voor de groepering zelf, maar voor ieder individu op de wereld. Ze geven te kennen dat de acties mogelijk onrechtvaardig lijken, maar vinden dat in deze tijd waarin de vrijheid van meningsuiting wordt aangevallen door de mensen die deze vrijheid eigenlijk zouden moeten beschermen, dit soort drastische maatregelen nodig zijn.

Aanval op pedofielenvereniging

Naar aanleiding van de omvangrijke zedenzaak in Amsterdam waarbij tientallen kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar misbruikt of zelfs verkracht zijn meldde pedofielenvereniging MARTIJN dat een van de verdachten lid was van die vereniging. Martijn maakte dit op haar website bekend. Naar aanleiding van deze zedenzaak werd de site van Martijn platgelegd door Anonymous.

Anonymous maakte ook de e-mailadressen van gebruikers van het forum van Martijn openbaar.

Tja, dat wijst er dus allemaal op dat Anonymous er puur en louter op gericht is door middel van cyber-attacks gerechtigheid en vindicatie te forceren. In mijn ogen nog steeds puik werk dat aandacht verdient! Maar, wie zegt mij niet dat Anonymous bewust bepaalde doelen aanvalt, met de achterliggende gedachten dat je vanuit de overheid dan heel erg gemakkelijk bepaalde nieuwe wetgeving met betrekking tot het internet kunt in gaan voeren...? Het is maar een gedachtegang, ik weet het... Maar iets in me zei me dat zoiets natuurlijk gewoon door de overheden van verschillende landen als een gezamenlijke operatie uitgevoerd zou kunnen worden om onze zo makkelijker te kunnen beperken in onze vrijheden op het internet...

Er zijn echter zo weinig aanwijzingen en aanknopingspunten die Anonymous voor mij aan overheden kunnen koppelen, dat ik persoonlijk geneigd ben te geloven dat Anonymous oprecht en echt is en dus geen geheime operatie van verschillende overheden. Daarom sta ik persoonlijk op basis van mijn eigen bevindingen met betrekking tot Anonymous volledig achter hetgeen zij doen!Als we kijken naar de recente nieuwsfeiten over Anonymous en we linken dit aan de actualiteiten die zich wereldwijd al enkele maanden aan het ontvouwen zijn dan neig ik er haast naar om te zeggen dat we al geruime tijd in een cyber-world-war verwikkeld zijn zonder het zelf echt door te hebben. Rijk tegen arm en de grote bedrijven tegen de burgers van planeet aarde... Ik vraag me af waar dit alles heen gaat? En in hoeverre er straks daadwerkelijk twee kampen gaan ontstaan... En ja op basis van mijn huidige bevindingen zou ik me in ieder geval aansluiten bij het kamp Anonymous... Daarom ook de titel van dit artikel; "Go Anonymous! Go!"...

Hieronder in de comments kan het wat mij betreft verder... Er is plek voor het bespreken en bediscussiëren van de materie, maar natuurlijk ook voor aanvullende informatie en feiten over Anonymous... Laten we proberen er een mooie vergaarbak met informatie over Anonymous van te maken...

UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE

j_9T1SPJXRI" frameborder="0" allowfullscreen>

Gather@Anon -> klik
ANON RADIO - > http://s3.myradiostream.com/61944.htm
WHAT IS THE PLAN -> http://www.whatis-theplan.orgUPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE
1119 AD
Gebruikersavatar
Dendorion
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 156
Lid geworden op: za 27 nov 2010, 15:29

Op het moment staan er nog een aantal enorme acties gepland welke zsm uitgevoerd gaan worden. Be Prepared...


Zoals bapho al zei Anonymous is the real deal. Geen overheid geneuzel. MAAR doordat iedereen zich als anonymous kan uitgeven omdat Anonymous niet staat voor 1 persoon maar de complete collective Hive . Is het makkelijk voor overheden 'Agents' in te zetten die zich als Anon voordoen.

Veel mensen hebben ook totaal geen begrip WAAROM anon dit alles doet met name de Sheeples men meent anon doet dit om Consumenten dwars te liggen in het geval van de PSN hack.

We are anonymous;
We are legion.
For every one that falls,
Ten shall take his place.
We do not forgive,
We do not forget.
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

Mooi gezegd Dendo
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Voor zover ik over de oprechtheid kan oordelen (ik denk dus dat Anonymous het oprecht goed bedoeld) sta ik achter ze! Mijn steun krijgen ze dan ook!

Zo was ik net nog even buiten op de fiets toen ik een paar tokkies Afval van de Mickey D. op straat zag flikkeren aan een weg die nota bene door een natuurgebied loopt... En toen ik de verpakkingen van hun milkshakes zag en de papiertjes van de cheeseburgers besefte ik mij opeens hoe ernstig de situatie eigenlijk is!!!

Die grote kut concerns produceren maar en kijken daarbij niet naar het welzijn van de aarde... Moeder aarde gaat naar de kloten en wij worden als burgers weer belast met allerlei milieu heffingen en troep, terwijl Mickey D. echt geen cent te veel betaald voor het massaal vervuilen van de aarde. En dan heb ik het nog niet eens over het welzijn van de dieren die ze misbruiken...

Dus ik snap wel waarom Anonymous die grote jongens zo hard tracht aan te pakken...

Het ias ook te zot! Wij mensen moeten godverdomme in actie komen en de planeet terug eisen van dat handje vol klootzakken die er ten behoeve van geld en macht zo'n vreselijke bende van maken hier op moeder aarde!

"Rise! Stand up! Come on People!" Dat idee zeg maar!!!

:pinch:
1119 AD
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: koewacht
Omhoog
Gebruikersavatar
Het Dolle Eland
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 2622
Lid geworden op: zo 24 okt 2010, 17:26

Ik zat FF op CNN te neuzen, kom ik dit verhaal tegen....:

CNN takes you inside the private world of WikiLeaks founder, Julian Assange. Watch "WikiWars: The Mission of Julian Assange," Sunday night at 8/11 ET on CNN.

(CNN) -- While investigating a recent story about the geopolitical battle for natural resources in the Arctic, I searched for unfiltered, candid dialogue on the issue.

Instead, I found a web of conflicting theories, opinions and political doublespeak.

So, as many journalists have done since 2009, I went to WikiLeaks.

Mining through the treasure trove of diplomatic cables released by the organization, I found recaps of blunt conversations between American ambassadors and foreign diplomats describing their thoughts on this geopolitical tug-of-war in the Arctic.

It is the kind of access that veteran journalists once spent their careers cultivating. Years ago, such conversations may have taken place in muted whispers in the back of a restaurant, an off-the-record conversation with a confidential source.

Today, these details are laid out for everyone to read, digitized and accessible with a quick keyword search.

This isn't gossip in the school lunch cafeteria; this is more like having a hidden camera in the principal's office recording 24 hours a day.

Leaks as a tactical weapon

WikiLeaks has been credited as a force for political change, from Egypt's revolution to the battle for resources in the Arctic Ocean.

Top-secret State Department cables released by the organization in late 2010 provided some of the spark that fueled the Tunisian revolution. Sympathetic detonations created a chain reaction that touched Egypt, Libya, Syria and Yemen.

Opinion: How WikiLeaks helped fuel Tunisian revolution

Julian Assange, the controversial founder of WikiLeaks, stops short of taking credit for the Arab Spring that has changed regimes in North Africa and threatens others in the Middle East.

It is apparent, though, that this kind of global change is exactly what Assange envisioned.

Assange believes that information kept classified by governments should be distributed freely. Leaks are the tactical weapon, redistribution of power the strategic objective.

There is no definitive manifesto written by Assange. My CNN colleagues and I talked to multiple sources, studied endless hours of behind-the-scenes footage of Assange and read nearly all his publications to develop a portrait of a shifting organization inextricably linked to an enigmatic leader.

Assange in the spotlight

Before founding WikiLeaks, Assange published his musings in an online community of digital anarchists known as Cypherpunks.

What emerges from his writings is a portrait of a fiercely intelligent man who has created an organization that threatens traditional institutions of power.

The secret life of Julian Assange

In April 2010, WikiLeaks made international headlines after releasing classified video of a U.S. helicopter gunship attack in 2007 that killed two Reuters journalists and about a dozen Iraqis.

The crew mistook the journalists' cameras for weapons while seeking out insurgents who had been firing at American troops in the area, according to a U.S. investigation.

Leaked video reveals chaos of Baghdad attack

In Assange's world view he is filling what was the traditional role of journalism, the fourth estate, to provide a check on state power and state abuse:

"Transparency should be proportional to the power that one has. The more power one has, the greater the dangers generated by that power, and the more need for transparency," Assange once said.

WikiLeaks papers reveal Gitmo detainees' plots

As WikiLeaks continued to release more controversial documents in 2010 -- and rose in power and infamy -- Julian Assange as a public figure responded with increasing opacity.

He found himself under the white-hot light of transparency that he was more accustomed to shining on others.

For all Assange has done to open dialogue about information and power, as an individual he is plagued with absolutism and arrogance.

Perhaps he says it best himself: "I am the heart and soul of this organization, its founder, philosopher, spokesperson, original coder, organizer, financier and all of the rest. If you have a problem ... piss off."

As Assange became increasingly autocratic and enmeshed in international legal troubles, several top lieutenants at WikiLeaks have defected, most notably Daniel Domscheit-Berg.

Domscheit-Berg said Assange's inability to trust his colleagues clouded the organization's mission.

"What I'd never understood was why he was not shedding light on things to people that worked with him," Domscheit-Berg said during a conversation in Berlin. "Whenever you asked him about some detail, he just said, 'It's not your business,' and 'Next question.'

"He's not living up to his own standards and that is one of the major reasons why I and a few others actually left the project."

Domscheit-Berg pens tell-all book on Assange

Domscheit-Berg has gone on to start a rival organization called OpenLeaks, which may foreshadow what the future of political "hacktivism" looks like.

Isolated and under investigation

Assange has taken on the world's most powerful institutions and practices, states, corporations, even corruption.

But now even journalists, the traditional support pillar of whistleblowers and activists, are turning against him.

David Leigh of the Guardian in London, who collaborated with Assange on the release of the Afghan War logs in July 2010, castigates Assange as merely a source. Leigh and fellow journalist Bill Keller of the New York Times have made healthy profits writing books excoriating Assange.

The larger point, however, is not whether Assange is fulfilling the role of the fourth estate, or why the same people he collaborated with have turned on him: It's that he is becoming increasingly isolated.

The legal landscape for Assange is troubling as well.

According to sources on both sides, it is almost certain that he will be extradited to Sweden at some point this summer to face questioning in connection with sexual misconduct allegations.

Assange appeals extradition order

The U.S. Justice Department is marshaling an investigation as well. U.S. Army Pfc. Bradley Manning, the alleged leaker whose information launched WikiLeaks to prominence, may ironically provide the crucial evidence in a case against Assange.

If Manning is offered a reduced sentence to tie Julian Assange to the solicitation of classified material, the Justice Department has a more substantial case against Assange.

Protesters demand better treatment for Manning

With Manning eligible for the death penalty, it is not an implausible scenario that he would take this route. The young former soldier is reportedly under extraordinary pressure, and cooperation may pose an attractive alternative to a lengthy prison sentence or worse.

What's next?

Assange is looking increasingly like he is out of secrets and out of moves.

The leaking landscape is becoming increasingly decentralized, and organizations from Openleaks to The Wall Street Journal have set up rival leaking websites.

DreamWorks starting a WikiLeaks file

Domscheit-Berg said that with the exception of a load of leaked documents about a major financial institution, he took all documents with him when he left the organization.

Even the technical functionality of WikiLeaks is in question. Since the site has come to international prominence it has been plagued with problems, lost its funding and is riddled with rumors of government planted malware.

But the initial idea of a protected place for anonymous actions of conscience still retains power.

Assange once described WikiLeaks as "a mechanism to maximize the flow of information to maximize the amount of action leading to just reform."

If WikiLeaks was merely a kick-start to a more open, transparent flow of information that creates positive change in the world, then Assange may still have one great secret left:

He has already won.

Bron
“In individuals, insanity is rare; but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.” ~ Friedrich Nietzsche ~
Gebruikersavatar
Neut
Knight of the Sun
Knight of the Sun
Berichten: 1499
Lid geworden op: di 10 mei 2011, 15:32

Nee, hij is gewoon een plagieerder.. hij is niet gestorven voor die leaks..
Gebruikersavatar
blackbox
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 6357
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:09

Anonymous has called for public protests beginning on June 14th

In this new video release, "as a first step," Anonymous has called for public protests beginning on June 14th, continuing "until Federal Reserve Chairman Ben Bernanke steps down." To make their case, they have presented a list of recent scandalous Federal Reserve actions.

[video][/video]
illuminati of my own reality
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Prepare For Revolution:
The Empire State Rebellion Begins on June 14th


http://www.fss34.com/opesr.html

[video][/video]
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Zo ik heb mijn LOIC en HOIC in cluster formatie net weer uitgezet nadat Anonymous me gevraagd had hem even vol open te knallen...

:whistle: :whistle: :whistle:

Hackers say attacked CIA site, service disrupted

(Reuters) - The Lulz Security group of hackers said in a Tweet that it had launched an attack on the public website of the U.S. Central Intelligence Agency.

The site, www.cia.gov, was unavailable for a few minutes on Wednesday evening, immediately after the group announced the attack via Twitter.

"We are looking into these reports," a CIA spokeswoman said.

The group Lulz Security announced the attack shortly before 6 p.m. East Coast time.

"Tango down," the group Tweeted, pointing to www.cia.gov.

Lulz broke into a public website of the Senate over the weekend and released data stolen from the legislative body's computer servers.

Bron: http://www.reuters.com/article/2011/06/ ... JC20110615

;)
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

http://www.fss34.com/page.html

Ik hoorde dat ze nog een spokesman zochten...

:silly:

Tja de wetten in Nederland zijn wel gunstig wat dat aan gaat maar goed... anyways...
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

http://antivigilante.spruz.com/

Nog meer info daar...
1119 AD
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

And as always, LulzSec delivers: http://t.co/yQlcu5x 62,000+ emails/passwords just for you. Enjoy.

Bron:
1119 AD
Gebruikersavatar
Dendorion
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 156
Lid geworden op: za 27 nov 2010, 15:29

Epic TrolWar: LulzSec vs. 4Chan

Voor mensen met een analoge baan: Er is momenteel een bloedige deathmatch gaande op het internet. Bleke nerds wereldwijd staren in spanning naar hun driedubbele 25 inch monitors. Joris verstuurt al dagenlang koortsachtig crypted berichtjes en Zijnvelt heeft voor de zekerheid zijn webcam met een stukje tape afgeplakt. De strijdende partijen bestaan uit 4chan en haar gebruikers en het vermaarde hackerscollectief Lulz Security. laatstgenoemde komt voort uit 4Chan en maakt de laatste tijd vooral furore door het kapot slopen van allerhande grote websites. Zo gingen de sites van de US Senate en de FBI al eerder offline en lukten het de nerds zelfs om de CIA kapot te mollen. De scryptkiddies van Lulz Sec zouden eveneens de reden zijn waarom het Sony Playstation netwerk wekenlang plat lag. De precieze motieven achter deze zoveelste Epic Battle of the Internets zijn niet bekend. Waarschijnlijk omdat het kan. Maar duidelijk is dat de beef zich voornamelijk richt op online gaming. Daarom lagen ook favo games van 4chan users als Minecraft en League of Legends er uit. Uiteraard trekken de semi-militante /b/-tards dergelijke acties (van games blijf je af) totaal niet waardoor er nu een ouderwetse manhunt is ontstaan naar de NAW van LulzSec. Verder niets nieuws: Op 4chan breekt iedere maand wel een bloedige burgeroorlog uit. Inzet: de beste manier om n00b-achtige fucktards (vertaling: Henk de Vries) helemaal de tyfus te trollen. Is ook best belangrijk natuurlijk.

http://www.geenstijl.nl/


Wie vraagt dit in name van Qff ?

QuoFataFerunt: How can i contact the organisation behind Anonymous? We are a website from the Netherlands trying to inform the people about the scams behind the scene and we wanna do soething for anonymous

Mag duidelijk zijn dat het hier niet om een organisatie gaat maar een collective hive.:blink:

Collective consciousness was a term coined by the French sociologist Émile Durkheim (1858–1917) to refer to the shared beliefs and moral attitudes which operate as a unifying force within society

Als Qff wat wil doen voor Anon be my guest you wont need permission.
En als er iets besproken moet worden gewoon ff lekker op de Irc toch genoeg mensen daar Bapho weet de weg erheen wel. Of het handig is de naam QFF in dat circuit in het rond te laten gaan laat ik open.:dry:
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

[quote=""baphomet" post=34658"]And as always, LulzSec delivers: http://t.co/yQlcu5x 62,000+ emails/passwords just for you. Enjoy.

Bron: [/quote]

" File Removed for Violation.

The file you requested has been removed from MediaFire for a violation of our Terms of Service or our Acceptable Use Policy
If you believe you have reached this page in error, please contact support.
Click here to view our help resources "

Tja........ :woohoo: :whistle:
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24869
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

Ben ik blij dat ik hem binnen gehaald heb :P
1119 AD
Plaats reactie

Terug naar “Computers / Web”