Onrust over dodelijk griepvirus

Alles over gezondheid, voeding, lichaamsbeweging het menselijke lichaam en nog veel meer. Wil je gezond leven dan staat hier veel handige informatie.
Gebruikersavatar
baphomet
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 24865
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 16:08

En toen was het alweer Zaterdag beste mensen! En op deze vroege Zaterdagochtend wil ik graag aftrappen met wat aandacht voor een extreem dodelijk griepvirus dat hier in ons eigen Nederland gemaakt zou zijn... Ja heus waar mensen! Althans dat staat te lezen in een artikel op de website van de Volkskrant... In het artikel gaat met uitvoerig in op de details, en dan met name de details omtrent de samenstelling en eigenschappen van het virus...Het zou namelijk volgens enkele Amerikaanse experts niet héél erg verstandig zijn om de achtergrond-details van deze killer-griep (een extreem dodelijke variant van het H1N1 H5N1 griepvirus) te publiceren... Mogelijk zouden terroristen dan namelijk het plan op kunnen vatten om deze zéér dodelijke variant van het griepvirus na te maken en zo tegen ons mensen gaan gebruiken... Enfin, leest U maar gewoon even mee om een indruk te krijgen van het verhaal...

Nederlandse onderzoekers hebben in het laboratorium een zo'n dodelijk griepvirus weten te creëren dat nu wordt uitgezocht of publicatie van de onderzoeksgegevens wel wenselijk is. Amerikaanse deskundigen vrezen dat daardoor gedetailleerde informatie in verkeerde handen terechtkomt en terroristen het virus als biologisch wapen zullen inzetten.
Het laboratoriumonderzoek werd opmerkelijk genoeg uitgevoerd op verzoek van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH. Ron Fouchier, hoogleraar virologie aan het Rotterdamse Erasmus MC, slaagde erin om een zeer besmettelijke variant te maken van het vogelgriepvirus H5N1. H5N1 komt voor bij vogels maar het geluk wil dat het virus nauwelijks van dier op mens overspringt. Als dat wel gebeurt, is dat voor mensen vaak fataal. Wereldwijd zijn ruim vijfhonderd mensen aan de vogelgriep overleden, onder wie een Nederlandse dierenarts.

Zeer besmettelijke variant
Fouchier kreeg de opdracht om uit te zoeken of het H5N1-virus een pandemie kan veroorzaken. Veel wetenschappers zijn daar sceptisch over, maar Fouchier toont met zijn onderzoek hun ongelijk aan: slechts een paar mutaties in het virus-dna, die ook op natuurlijke wijze kunnen ontstaan, veranderen H5N1 in een zeer besmettelijke variant.

De hoogleraar deed zijn onderzoek bij fretten, waarvan het immuunsysteem zo op mensen lijkt dat ze gelden als ziektemodel voor griepstudies. Het laboratorium was streng beveiligd. Een Japanse onderzoeker, die dezelfde opdracht kreeg, blijkt dezelfde resultaten te hebben gevonden.

Fouchier heeft een artikel over zijn bevindingen aangeboden aan het vakblad Science. Het blad heeft het Amerikaanse adviesorgaan voor bioveiligheid gevraagd de details van de studie te beoordelen. Het orgaan adviseert de Amerikaanse overheid over onderzoek dat in potentie bedreigend is voor de publieke gezondheid of de openbare veiligheid. Fouchier wil niet reageren omdat hij de uitspraak van de deskundigen niet wil beïnvloeden. Ook het Japanse onderzoek wordt bestudeerd.

Grenzen aan wetenschappelijke vrijheid
De controversiële studies hebben onder wetenschappers geleid tot een debat over de grenzen aan de wetenschappelijke vrijheid. De studies zijn van groot belang, omdat ze aantonen dat niet te lichtzinnig mag worden gedacht over het vogelgriepvirus. Ook voor het testen van vaccins is de informatie relevant. Maar sinds de aanslagen van 11 september is de angst voor bioterrorisme zo groot dat die vrijheid onder vuur ligt.

Tja... Spannende tijden... Maar wat moeten we hier nu nog van geloven na alle eerdere doom-verhalen over de griep en de ellende die malle varianten van de griep kunnen veroorzaken...??? Wie het weet mag het zeggen... En dat betekend indirect dan weer dat het hieronder in de comments verder gaat...
1119 AD
Gebruikersavatar
Dromen
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 5033
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 06:38

Nu maar hopen dat ie niet 'per ongeluk' het lab verlaat... zoals met de MKZ-crisis, etc.
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

Sowiezo 3 gram p/d (3 x 1 gram) ascorbinbezuur tot je nemen.
Je bent bestand tegen allerlei virussen en werkt ook nog erg anti-aging. Ascorbinezuur, dus geen ascorbaat. Zie het werk van Linus Pauling.
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

In welke voeding zit dat Harobed?
Of moet je dat los innemen?
Gebruikersavatar
ninti
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 1063
Lid geworden op: di 11 jan 2011, 23:28

die hoeveelheid is onmogelijk om via voeding binnen te krijgen Free Electron..

Ik heb wel eens een pot gekocht bij de betere drogisterij (kan ook bij apotheek).
Was niet goedkoop als ik me goed herinner en je moet opassen dat het geen combinatie met bv magnesium of andere vitaminen is ivm hoge dosering.
"The presence of those seeking the truth is infinitely to be preferred to the presence of those
who think they've found it."
Sir Terry Pratchett
FreeElectron
Sun God
Sun God
Berichten: 4292
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 22:26

Hmmmm .... ik moet wel erg oppassen met wat ik binnenkrijg ivm. het hartje.
Magnesium e.d. rings a bell.........
Zal mijn med-team eens vragen.
Gebruikersavatar
#F#
Prince(ss) of Jerusalem
Prince(ss) of Jerusalem
Berichten: 502
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 23:04

Voor de duidelijkheid voor degenen die niet veel van scheikundige namen weten...
Ascorbinezuur heet in de volksmond gewoon vitamine C.
Oftewel dat zit in een helboel soorten fruit, cranberries, aardappelen enz.
En ninti, magnesium wordt over het algemeen met vitamine D gecombineerd, de een verbetert de opname van de ander, en zal je dus niet zo snel als preparaat in combi met vitamin C vinden, behalve in multivitamine/mineralen natuurlijk..;)
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Metalfyre
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 102
Lid geworden op: do 02 sep 2010, 12:15

Waarom überhaupt zoiets creëren?? Alsof we niets geleerd hebben van het kunnen maken van een A-bom. WTF is wrong with people!??
Gebruikersavatar
#F#
Prince(ss) of Jerusalem
Prince(ss) of Jerusalem
Berichten: 502
Lid geworden op: vr 17 dec 2010, 23:04

@ Qvic: waar heb je vandaan dat het goud allemaal als imuunvaccin voor de elite gebruikt is zoals je in andere topic 'goud=geen geld' zegt..?
Gebruikersavatar
Qvic
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 101
Lid geworden op: za 07 mei 2011, 22:51

@ #F#
Jou vraag waar ik dat vandaan heb, ben ik druk aan het nazoeken in al mijn verzamelde berichten. Dat is ongeveer 30Gb aan bestanden. Dus het duurt wel even voordat ik dit terug heb gevonden.

Maar dit dodelijke virus zal waarschijnlijk via chemtrails over ons gesproeid worden en zijn de meeste onder ons die dan gaan schreeuwen om een vaccin. Tevens ontkent de KMNI nog steeds dat er chemtrails bestaan.
Gebruikersavatar
combi
S.G.I.G. Temple Admin
S.G.I.G. Temple Admin
Berichten: 16023
Lid geworden op: za 21 aug 2010, 21:27

[quote=""Dromen" post=47373"]Nu maar hopen dat ie niet 'per ongeluk' het lab verlaat... zoals met de MKZ-crisis, etc.[/quote]

Nero brandde Rome af
De Demmink club 'griepte' de wereld ziek ?
Mensen die hun macht kunnen gaan verliezen doen rare dingen, zo doem voorspelling nr 86.439.532.185.649.346 :woohoo:
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

[quote=""ninti" post=47386"]die hoeveelheid is onmogelijk om via voeding binnen te krijgen Free Electron..

Ik heb wel eens een pot gekocht bij de betere drogisterij (kan ook bij apotheek).
Was niet goedkoop als ik me goed herinner en je moet opassen dat het geen combinatie met bv magnesium of andere vitaminen is ivm hoge dosering.[/quote]

Het is juist de goedkoopste vorm van vitamine C. Een pot van 250 gram die wij hebben kost 20,-
Daar doe je dus ongeveer 80 dagen mee.
Je moet inderdaad ff opletten met bepaalde medicijnen want die worden onwerkzaam doordat die basisch zijn en dit een extreem zuur is. (ik weet niet zeker of ik dit nu helemaal goed zeg maar de scriptie plaats ik hier ook even)
Er staat meer in die link die ik je heb doorgestuurd FE.
http://www.promootio.nl/floor/Griep.TXT
De volgende gebruiker(s) zeggen bedankt: FreeElectron
Omhoog
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

Wat we van vitamine C vooral moeten onthouden…
http://zaplog.nl/zaplog/article/wat_we_ ... _onthouden


'We weten zo onderhand wel waar vitamine-C voor staat. Het Marsteller webimar van Balz Frei op 16 juli 2011 (de direkteur, endowed chair v/h Linus Pauling Institute) kan de meeste therapeuten niet veel bijleren maar was dan ook meer bedoeld om de niet-ingewijdden over de volksziekte no.1: de Hart- en VaatZiekten nog maar eens goed de oren te wassen.'
Deze spierballentaal schrijft het Nederlandstalig informatie/opinieblad 'Arts & Apotheker' dat gespecialiseerd is in kruidengeneeskunde, patiëntenvoeding en vreemde behandelwijzen en heeft al heel wat processen wegens kwaakzalverij moeten weerstaan. Het blad geldt in het reguliere medische wereldje dan ook zeker als een soort 'enfant terrible' in de porcelijnkast van de grootverdienende farmacologie en wat hier als nieuwsbron is gebruikt.
Uiteindelijk geeft het blad het op en gaat voortaan 'Therapeut' in hun bladnaam tussenvoegen. Arts Therapeut & Apotheker beperkt zich hier tot 9 kernpunten uit Frei's betoog: (hier nogmaals verder ingekort) van pag.5 in hun 12e jaargang nr.3.

* Vitamine C is cofactor van maar liefst 9 enzymen, oa. in collageen ja, maar óók in de carnitinesynthese. De 1e-verschijnselen van een gebrek is vermoeidheid: te weinig carnitine veroorzaakt dat (hart-)spieren de vetten minder goed verbranden.
Aderscheur, blauwe plekken, haarverlies en gewrichtspijn zijn immers pas de latere gevolgen van een gemist C-gebrek.
Het grootste deel van Balz Frei's voordracht gaat over de preventieve werking tegen hart- en vaatziekten, hier dan vooral als zg. 'vermoeidheidssyndroom' inderdaad want een hart mag nooit stoppen bij oververmoeidheid, waar bijkomt dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak no.1 is in NEDERLAND.
Zijn verhaal kan weleens goed kloppen want onderzoekers stuitten al eerder dat een derde van hartgebreken bleek te liggen in rotte kiezen of een tong bedekt met rottend keukenafval.

Maar deze intepreter meent dat Frei's betoog zeker voor ons land nog wel grotere nieuwswaarde bevat dan allèèn hvz.
Veel? Wel, niet alleen zijn hvz doodsoorzaak no.1 maar ook is op iedere 7 banen er eentje actief in de zorg en de CBS voorspelt dat dit over enkele jaren wel eens 1 op de 4 zal worden... en met een regering die met noodgrepen stevig de noodrem opzet maar dat lukt steeds maar niet. Hier dus nog de overige 8 kernpunten van Frei, met commentaar:

* Cellen bevatten antioxidanten - maar bloed beschikt NIET over antioxidanten. Vitamine C is voor bloed zijn belangrijkste bijtend-zuurverdediging.
* Zolang vit.C in bloed aanwezig is ontstaan geen lipideperoxidatiedeeltjes. Vit.E doet die bescherming ook wel, maar dat is de laatste verdedigingslinie en als vit.E verbruikt wordt is lipideoxidatie al volop aan de gang.
* Het is echt vit.C dat beschermt tegen oxidatieve stress bij marathonlopers en rokers - dat doet vit.E dus niet. (Energydrink bevat chemisch E dat het lichaam tijdens de wedstrijd uitplast, bron: Tourfoto's)
* Samentrekking van bloedaders/bloeddrukregeling geschiedt met stikstofmonoxide NO en vit.C is bij die aanmaak van NO wel benodigd! Maar NO geeft op zijn beurt aanleiding tot agressieve oxidanten: deze reactie wordt op zijn beurt weer door vit.C verhinderd.
* Hartpatienten hebben standaard een verlaagde elasticiteit van bloedaders. Vitamine C herstelt die verloren gegane elasticiteit tot het niveau van een gezonde kerel...
* Goed nieuws voor hvz-patienten: vit.C was het enigst werkende middel dat onstabiele angina wist te bestrijden in plasmaconcentraties. (...)
* Vit.C is ook een veel sterkere bescherming bij hvz dan groenten en fruit...
* Vit.C verlaagt ontstekingen (type 1 diabetis) maar ook de LDL-oxidatie en daarmee samenhangende hoge bloeddruk: de top-3 van hvz-patienten.

Tot slot van zijn betoog haalt Balz Frei tal van 'clinical trials' aan van experimenten van vit.C en -supplementen als dieetaanvulling bij veel ziekten zoals diabetici, rokers, hvz, hypercholesterolemie. (..!)
En dan gaat Frei in op die 'optimale dagwaarden' van 200-400 mg/dag. Frei meent dan dat je vanaf 200 mg/dag wel goed zit en dat moet zonder pillen toch echt wel haalbaar zijn (dat staat op elke pot verplicht erop).

Ratzinger krijgt nog gelijk
Ooit was er die vermaledijde professor Ratzinger die een boek schreef: 'Waarom dieren geen hartaanvallen krijgen', dit omdat zij hun eigen vitamine-C zelf aanmaken, alleen de mens en zijn behaarde soortgenoten kunnen dit niet meer als gevolg van een genenfoutje; benevens nog enkele cavia-kruisingen als gevolg van zware inteelt. Ook is polio sinds 1938 te genezen met een Megadosis ascorbinezuur, mits dat wel binnen 1 week is toegediend.
Ons gen dat dit eigenlijk moet doen ligt in ons lichaam er meestal werkeloos bij en sporadisch blijkt het uitgeschakelde gen in sommige tieners nog wel eens actief te zijn wat dan blijkt uit ontstellend hoge zuurwaarden in sommig tienerbloed na letsel, en dat menig laborant uit zijn stoel deed snellen met een noodspurt naar de telefoon.

Het giftige ascorbaatartikel in The Lancet
Chemicus Linus Pauling meende immers dat dit minstens 3 GRAMMEN per dag moest zijn maar de officiele richtlijnen houden voor het giftige, kankerverwekkende en niersteenbevorderende vitamine-C veiligheidshalve toch maar niet meer dan 70-90 mg/dag aan: dit spul is te sterk kankerbevorderend, niet vreemd als men bedenkt dat vitamine C nog altijd een sterk basische koolwaterstof is: men zie de formule:

OH OH H OH OH O
| | | | | |
H - C = C = C = C ~ C = C (non-enzym)
| | | |
H H --------O-------- Vitamine C (bron: Mannheim Boehringer, Roche)

Duidelijk is te zien dat in L-ascorbaat de zuurstofatomen ALLEREERST zijn gebonden aan alkalisch waterstof en bovendien 2 waterstofatomen meer bevat dan het zure L-dehydroascorbinoxidasezuur. Het verschil is slechts 2 atoompjes maar daarmee is ascorbaat feitelijk een soort terpentine als koolwaterstof, en dus...:

Staat op een flesje yoghurtdrank, frisdrank of een pot multi-vitamines dus vermeld: toegevoegd vitamine C, dan zou ik het maar niet consumeren nee... het blad 'The Lancet' heeft begin jaren '90 een dringend waarschuwend artikel uitgebracht over de sterke kankerverwekkendheid van vitamine C.
The Lancet sloeg de op dat moment nog levende chemicus Linus Pauling (93) keihard de kop in (het schijnt dat het blad het artikel heeft ingetrokken, maar het was wel waar) maar deze intepreter constateert nu een ongelóóóóflijk verschil tussen het Linus-Paulinginstituut en The Lancet's artikel en dat moet met meer bronnen worden uitgerechercheerd: we hebben het hier nog wel over de volksziekte no.1.
Hiervan doet de hoofdredacteur van de NWT nog een aardig boekje open, waarvoor mijn dank:

Medisch onderzoek berust voor 33% op winstbedrog
De griekse wetenschapsonderzoeker John Joannidis deed 7 jaar geleden een schokkende ontdekking. Johannidis verzamelde 45 medische publicaties die sinds 1990 in de meest aantoonbaar gezaghebbende vakbladen waren gepubliceerd en wat bleek:
Een derde van alle medische artikelen is bewezen verzinsel... geen wonder dat artsen hun vakliteratuur nooit meer lezen onder het motto: laat maar waaien!
Op zijn artikel gingen andere onderzoekers aan de slag met overige artikelen in heel andere vakgebieden die in gezaghebbende wetenschapsbladen als Nature worden gepubliceerd maar komen dan tot nog veel hogere cijfers: minimaal 60% is verzonnen, sommige bladen halen wel tot 90%...

medicijnen: voor 70% pure fraude
De grootste medische fraudeur uit de geschiedenis is Dr.Scott Reuben, de op staande voet ontslagen wetenschappelijk onderzoeker van Pfizer, kreeg 10 jaar cel voor gedurende 13 jaren de ontvangst van $.420.000,- omdat hij Celebrex, Bextra en Vioxx helemaal niet op patiënten heeft getest maar verzonnen. En het prestigieuze medisch tijdschrift Anestheticum & Analgesia moest 10 waanzinnige artikelen van dokter Reuben van de strafrechter intrekken.
Triest, vooral omdat Celebrex aan pas geopereerde patiënten tegen de pijn wordt verstrekt als vervanging van morfine maar niets deed.

Vaccinatieleer: 75% is verzonnen
De droogbloemenverkoopster Anneke Bleeker vindt dat zij van vaccinaties net zoveel verstand heeft als de professoren Ab Osterhaus + Roel Coutinho en bovendien is zij onbevooroordeeld want ze wordt er immers niet voor betaald - en dat worden al die anderen nog wel.
Als bij donderslag bleek de vaccinatiewetenschap opeens falsieerbaar te zijn!
Maar de droogbloemenverkoopster is niet de enigste waarvan haar naam nu in de wetenschappelijke encyclopediën met cum-laude is opgenomen maar, Anneke (met vòòrnaam, jaja) is wel de eerste die vaccinaties als falsieerbaar perfekt heeft kunnen bewijzen... (bron: Elsevier)

Haldol-medicatie's: voor 95% moordopdrachten
Haldol is de standaard medicatie bij personeelsgebrek in inrichtingen maar oudere mensen gaan er door vocht- en voedselgebrek vrijwel meteen aan onderdoor. Geen haan die er naar kraait.
(bron: de arts R. Steenhorst in de Telegraaf)

The Shaken-baby Syndrome = fabel
De onzin baby-schudfabel, bedacht om vaccinatieschade in de schoenen van ouders te schuiven neemt in Nederland hartverscheurende vormen aan., vindt informatie/opinieblad Arts Therapeut & Apotheker te A'dam.
Het blad schrijft: (pag.13, zelfde nummer)
Laatst deed een moeder bij mij haar dramatisch relaas. Toen haar dochtertje na de 2e DKTP-Hib-ronde een toeval kreeg en slap viel in de armen van de vader had de arts metéén zijn oordeel wel klaar: deze Turk had zijn kind mishandeld.
Nu, 3 jaar later woont het meisje bij pleegouders, is de vader terugverbannen naar Turkije, en mag de moeder haar liefdeskindje 1-maal in de 2 maanden 1 uur zien...
Artsen en rechters zijn geïnfecteerd met de misvatting dat vaccinaties iets positiefs voor de gezondheid inhouden.
Gefeliciteerd!! Met zulk schrijfsel heeft dit blad niets meer nodig om veel vijanden te scheppen. Maar heeft het blad gelijk? Ik denk het want de Gezondheidsraad heeft al 5 brandbrieven naar de minister geschreven dat de letter 'K' in de spuit bij 1 op de 800 baby's hersenletsel veroorzaakt en hoognodig vervangen moet worden: dat kost enkele tientjes extra en is te duur.
En om extra zout in de Turkse wond te wrijven beschrijft het blad zelfs ook nog het gedrag van de arts:
Overigens is het verschil tussen kindermishandeling en vaccinatieschade heel simpel vast te stellen:
met bloedtests voor de vitamine-C en histamine-niveau's. Geen vit.C en een overmaat aan histamine = vaccinatieschade! en het uitroepteken plaatst het blad ook maar zelf.

Originele wetenschapsscripties blijken voor 90% "herschreven" tot bedrog
En hier zien we het duidelijke wetenschapsverschil in optima-formula, dit omdat vit.C "standaard" inderdaad dat giftige ascorbaat E-301 is - maar... de dubbele Nobelprijswinnaar Linus Pauling heeft dat officiële vitamine C nog helemaal NIMMER GEBRUIKT (!) want die teste met onschadelijk ascorbinezuur E-300... sterker, iedere middelbare scholier zal u met graagte demonsteren hoe een niersteen in een wateroplossing van ascorbinezuur zal oplossen en dat onder een luid gesis. (bron: TV-Nova 1993)

-*-

De verklaring van de betwiste "gifwerking" van vitamine-C in The Lancet wordt dan eenvoudig:
"standaard" wordt iedere chemische verhandeling door medisch onderlegde redacteuren over dat door chemisten naar voren geschoven ascorbinezuur vertaald naar: "Vitamine-C" en de volgende onderzoeker kóópt een pot vol "medisch gestandaardiseerd" ascorbaat - om tot de conclusie te komen dat van chemist Paulings artikels niets herhaalbaar is, sterker een gevaarlijk giftige contra-medicatie blijkt te zijn.
Overigens bestaan er 13 soorten vitamine-C maar zijn helaas nooit doorgenummerd zoals dat met het B-complex tot nummertje B-37 wel is gedaan. Zou ik voor een volksziekte no.1 toch maar eens doen - de schrijver dezes heeft de flinke schep zout over de aardappels al vervangen door een theelepel ascorbinezuur en denkt daarmee de 120 makkelijk te kunnen halen: bij de westerse leefwijze draait immers alles om fabriekszout.

De afdeling Hart- en Vaatziekten kan gesloten worden
De dreun die het Linus Paulinginstituut nu heeft uitgedeeld is immers gigantisch! Mits dan het artikel wel wordt "terugvertaald" naar Paulings ascorbinezuur kan het, samen met het eerder door mij als voormalig hartpatiënt nog gevonden foliumzuur (vit.B-11, in USA: B-9) als dé hartkleppenhersteller bij uitstek en dat door de IJslandse cardioloog dr.Schiller volledig uitgewerkt en gepubliceerd werd,
kán een zuurcombinatie van B-11 met L-ascorbine: daarmee het meest effektvolle therapeuticum worden van één der meest dodelijkste volksziekten, no.1 nog wel.
Gebruikersavatar
Har-o-bed
QoFFee Slut
QoFFee Slut
Berichten: 259
Lid geworden op: vr 12 nov 2010, 21:15

[quote=""Har-o-bed" post=47546"][quote=""ninti" post=47386"]die hoeveelheid is onmogelijk om via voeding binnen te krijgen Free Electron..

Ik heb wel eens een pot gekocht bij de betere drogisterij (kan ook bij apotheek).
Was niet goedkoop als ik me goed herinner en je moet opassen dat het geen combinatie met bv magnesium of andere vitaminen is ivm hoge dosering.[/quote]

Het is juist de goedkoopste vorm van vitamine C. Een pot van 250 gram die wij hebben kost 20,-
Daar doe je dus ongeveer 80 dagen mee.
Je moet inderdaad ff opletten met bepaalde medicijnen want die worden onwerkzaam doordat die basisch zijn en dit een extreem zuur is. (ik weet niet zeker of ik dit nu helemaal goed zeg maar de scriptie plaats ik hier ook even)
Er staat meer in die link die ik je heb doorgestuurd FE.
http://www.promootio.nl/floor/Griep.TXT[/quote]

edit
F.Floor (61):
Toch weet ik een manier om in ieder geval de gegeven 120 jaar vol te maken en dat is dagelijks slikken van ascorbinezuur. Maar omdat dit spul eigenlijk een vitamine is (C, of E-300) heeft het een bizondere bijwerking namelijk dat niet alleen binnenin al je verrimpelde organen opeens zo glad als een aal worden door extra stevig bindweefsel (bron Linus Pauling) maar ook je buitenkant... met als gevolg dat ik op m'n 61e vaak genoeg voor een heel mooie blonde vrouw wordt aangesproken hahaha.
Maar even serieus, dit werkt dus echt en ik gebruik het in de 1e plaats als de meest gezondste zoutvervanger die er bestaat!
Met als bijkomend voordeel dat je verschrikkelijk helder blijft, zeldzaam verkouden en nooit een beroerte kunt krijgen.
Wel moet je apotheek ervanaf weten dus koop het daar, omreden dat een groot aantal geneesmiddelen bij een dergelijk krachtig zuur hun werk niet meer doen - en vaak heb je die na een jaar al niet eens meer nodig ook door die pH-verschuiving naar 100 jaar geleden.
Maar nee, de macarena dansen doe ik toch echt niet meer zoals ze dat spul op omgerekend 100-jarige ratten hadden uitgetest
Plaats reactie

Terug naar “Gezondheid / Voeding”